|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
סבבה תודה על המידע
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה ל-LOST, עונה ע-נ-ק-י-ת תהיה!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
נמלטים הכי שווה כמובן..
גם סמולוויל היה מתח נורא מוזר מעניין איך הם החליטו להמשיך את זה עקרות בית נואשות הבנתי יש שלישית לא? ואממ פלישה..מעניין עם יש למרות שלא נראה לי "טום" השחקן השוטר בעירייה משחק עכשיו בנמלטים... בכל מקרה כרגיל..מעניין ![]() וחוץ מזה שגם עכשיו יש סדרות ממש שוות ביס סטאר (שזה הערוץ הכי טוב שיש בישראל) אממ המון סדרות משטרה (יותר מידי למען האמת) וסדרות מצחיקות כמו קריסטין הישנה סקראבס העונה החדשה (שניגמרה? או שעדין לא?) אמממ יש עוד סידרה יפה ששחכתי תשם עכשיו משודרת יום ראשון קיצר אני והטלוויזיה חברים טובים ^^
# 14 |
חבר מתקדם
|
NCIS, כבר עברו כמה פרקים ושכחתי שזה התחיל!
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד LOST הכי טוב נראה לי
# 16 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
מה עם מגרש ביתי וThe o.c?
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אין כמו נמלטים תאמינו לי סידרה חבל על הזמן!! חשבו על כל דברר בסדרה הזאתת..! ממליץ!
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
ספוילרים !
סמלוויל - עונה 6 פרק 1 שעל הפרק הראשון הוא חוזר לכדור הארץ ומעיף את הזאד הזה לכל הרוחות.. נמלטים - עונה 2 פרק 6 פרק שישי די ביאס, בפרק אחד תפסו את כולם.. למרות שנראה לי שהשוטרת לא תתפוס אותם כי זה לא הגיוני שזה יגמר כל-כך מהר אנטומיה של גריי - עונה 3 פרק 1+2 נחמד ממשיך מאותה נקודה כמו שצריך.. אני צריך רק לראות בטלוויזיה איך נגמרת העונה כדי שזה יתחבר לי למה שאני רואה בעונה השלישית.. עקרות בית נואשות - עונה 3 פרק 1 ממשיך כאילו אחרי חצי שנה.. נחמד מאוד הפרק הראשון , הם שומרים על הסיפורים שהם בנו ב2 עונות הקודמות וזה טוב בסידרה הזאת, אחלה סידרה! מחר יוצא הפרק השני..
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
The O.C, מהרצפה ומטה מאז סיום העונה השנייה, מתחילים לחזור אנשים על ימין ועל שמאל,
מריסה לפחות מתה. ונכון, One Tree Hill התחיל לפני יומיים-שלוש. |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רק צריך Proxy אמריקאי, ואני מוריד את שלושת הפרקים הפותחים של Heroes מNBC.
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|