|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
איך אני מחבר דיסק קשיח למחשב השני?
קנו לי מחשב חדש
אני קרוצה להעביר מלא קבצים מהמחשב הישן לחדש אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח של הישן לחדש לכמה רגעים להעביר הכל ולעביר חזרה איך אני עושה את זה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
פותח את הישן, מנתק את הדיסק.
פותח את החדש, מחשב עם החיבורים הפנויים.. תעביר את הגאמפר בכונן למצב slave . אמור להיות רשום על הכונן איך בדיוק אתה צריך לחבר את הג'אמפר בשביל זה.. הג'אמפר זה הדבר השחור הקטן הזה שמחבר בין 2 פינים בצבע זהב.. זה בחלק האחורי של הכונן, יש מקום שיש בו 8 פינים, 2 שורות , 4 למעלה 4 למטה.. מהכונן החדש יש כבל שמתחבר אליו, רחב שכזה ברח לי השם שלו.. על אותו הכבל יש עוד חיבור באמצע או בקצה, תחבר אותו לכונן השני.. חשמל תמצא פשוט כבל פנוי ..
# 3 |
חבר וותיק
|
אם זה מחשב חדש ויש בו את הטכנולוגיות החדשות אז כנראה שזה קצת בעיה לחבר
תבדוק איזה סוד חיבור יש לך לכונן הקשיח. המחשב הישן אני מתאר שזה IDE ובמחשב החדש הוא כנראה SATA1 או 2. ולכן זה קצת בעיה אתה צריך לבדוק אם יש לך חיבור IDE בלוח אם ואם כן אז תחבר אותו כפי שרשמו לך הודעה מעל.
# 4 |
Permanently Banned
|
שתיהם SATA
המחשב הישן פנטיום 4 והחדש AMD אז אני עדיין יכול לעשות את זה ? אלטר אם אתה יכול תשלח לי את מספר הפלאפון שלך שאם אני יתקע משהו לכיוון הלא נכון שאני לא יתקע בלי שתי המחשבים.... עריכה: איך שהו אני יכול לחבר חוט לכרטיס רשת של הראשון ושל השני ואיך שהו לעשות רשת והלעביר את הכרטיסים? |
![]() |
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יש לך שני דיסקים של S-ATA אז אתה יכול לחבר ללא בעיה.
רק תוודא שהג'אמפר של הישן על Slave כפי שהוזכר קודם. ולגבי מה שאתה מתכוון עם כרטיסי הרשת, זה נקרא חיבור מצליב. קח כבל רשת מצליב, (אותו דבר כמו כבל רגיל) חבר בין שני כרטיסי הרשת. תגדיר אותם לשיתוף ותתחילל העביר קבצים. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
הכבל המוחצלב הזה זה כמו הרגיל?
שהולך מהמודם לכרטיס רשת נכון ואיך להגדיר??? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הכבל שהולך מהמודם לכרטיס רשת הוא רגיל, ז"א לא מוצלב. כבל מוצלב נראה אותו דבר רק שפשוט החוטים בו הפוכים (במקום שנגיד אדום לאדום וירוק לירוק אז ירוק לאדום ואדום לירוק). ובקשר להגדיר, זה טיפה מסובך להגדיר כמו שצריך (בד"כ כולם עושים חפיף ואז אין שיתוף קבצים אלא רק שיתוף אינטרנט) אתה יכול להתקשר אלי ואני יסביר לך 0545229272 |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע לי.. בלי לשחק בגאמפרים שזה מעצבן רצח חח..
נתק את הכונן דיסקים ואת הצורב שיש לך שם.. את שניהם אם יש אחד אז אחד.. ותחבר במקום אחד מהם את הארד דיסק.. למה לנתק את שניהם? אוקיי בוא נגיד שאתה לא משאיר את הארד דיסק מחובר יותר משבוע ואתה לא תתקין עליו עוד מערכת הפעלה חח כלומר יענו בכל ארד דיסק מערכת אחרת ולחבר באותו מחשב.. בישביל זה אתה צריך לשחק בג'אמפר וגם בכונני דיסקים/צורבים יש ג'מפר אם אתה לא יודע להתעסק עם זה אז פשוט תנתק את הצורב ואת הכונן ותחבר את הארד דיסק.. ותעביר נתונים אחר כך תנתק את הארד דיסק ואז תחזיר את הכבלים כמו שהיו.. ואם אתה שואל איך לחבר הארד דיסק אז סימן שאתה לא ממש מבין בגמפרים אז זאת הדרך הכי פשוטה.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני יגיד לך איך אני עשיתי אין לי מושג בבדיוק מה עשיתי ניר אמר לי לחחפש בחוברת של הלוח אם איפה ה DPI שם היה מחובר הצורב\ניתקתי את הצורה חיבתי דיסק קשיח וחשמל וזהו וזה עבד :\ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|