|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | ||||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה, יש כאלו שקרבי לא מתאים להם וידוע שצה"ל הוא אחד מהגופים שמבזבזים כשרונות. למה? נניח ויש מישהו עם פרופיל 97, ספץ במחשבים - הוא יילך לקרבי כי יש לו פרופיל קרבי. לעומת זאת, ניקח אחד עם פרופיל 45, טיפש ממש ולא מבין שום דבר במחשבים והוא ישלח ע"י צה"ל לקורסים שעולים מאות אלפי שקלים כדי להביא אותו לרמה של הבחור עם הפרופיל 97. שיקול מפגר לדעתי. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() (ואל, פשוט אל תגיע לטכני של חה"א)
![]() |
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אז אם לא היה נהג מי היה מעביר ציוד? (טנקים וכדומה) אח שלי נהג, והוא לא בקרבי! הוא בחיל תותחנים, ותאמין לי שהוא ישב בגבול של לבנון עם משכורת של 400 שקל ולא כמו חייל קרבי שמקבל 800 שקל.. זה לא נקרא לתרום? אם לא היה נהג, לא היה מי שיעביר את הטנק, אם לא היה מי שיעביר את הטנק, לא היו יכולים להפציץ את לבנון, ואם לא יכולנו להפציץ את לבנון מהקרקע אולי הינו נפגעים יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
בקשר לקוף האיראני, אני רואה בו אנטישמי מצוי שאפילו את המדינה בה הוא שולט הוא לא מחזיק- את באיראן כידוע שולטים המנהיגים הדתיים, הוא רק בובה שלהם. הכוונה שלי בקשר לאיראן היא שברגע שיעלה מנהיג דתי שמעוניין לקרב את יום הדין, אז נצטרך לפחד. בינתיים? הם פוליטיקאים... בקשר לכל הדיון הזה, אין לי כח להתווכח כל אחד מאיתנו יכול לזרוק תירוצים עד ראש השנה תשס"ח. במקום להגיב ב"מה", יכולת להגיד שטעית כאשר אמרת שאני חושב שרק קרביים תורמים (ומצידי שהבנת רק מילה אחת ממה שכתבתי, מאותה מילה היית יכול להבין שאני לא חושב כך), אבל החלטת לא לעשות. בתור אחד שמשרת במודיעין או בכלל בצה"ל ובטוח נמצא בקשר גם עם חיילים קרביים איך אתה בכלל יכול לחשוב שמישהו שעבר את שירותו הצבאי יגיד שמי שלא קרבי לא תורם. ניחא... ציטוט:
הוא גם לא מאמין שיש דבר כזה חיילים קרביים מהעיר (למרות שאמרתי לו אלף פעם שבמחזור שלי בצנחנים למשל היו מושבניקים/קיבוצניקים מעטים מאוד לעומת העירוניים- אך הוא סירב להקשיב). עוד שנתיים אם אני זוכר נכון הוא יתגייס לצבא, אני מניח שלקרבי והדעה שלו לגבי ג'ובניקים ואפילו לגבי הקרביים תשתנה ובגדול.
![]() |
# 25 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ואם כבר הולכים על סטיגמות של חילות עם אנשים טיפשים, אז יש כמה נמוכים יותר מהשלישות, צריך דוגמאות? ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|