![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזרה בפיסיקה!!!
ציטוט:
אני נטרף פה בגלל התרגיל... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח... ** אם מישהו יעזור אז בבקשה תראו דרך ולא רק תשובה ** תודה ויום טוב. Last edited by סמי; 20-09-06 at 16:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
תלוי על איזו מכונית
![]() חח סתם באיזה כיתה אתה גבר? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בואנה איזה תרגילים אלה סעמק תרגילים לא מהעולם הזה חח |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
"מכונית שמהירותה 18 Km/Hr נתנת להעצר לאורך 0.5 M."
לא אמרו לך בכמה זמן היא עוצרת במקרה הזה? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כל מה שכתבתי זה מה שיש...=\ |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לאחר עריכה מי יודע כמה
אוקי ועכשיו התשובה לעניין: בוא נמיר את היחידות ל m/s 18 km/hr = 5m/s 45 km/hr = 12.5m/s יפה עכשיו נשתמש על הנתון במשוואה: vt^2 = v0^2 + 2ax נציב vt=0 (כי עצרנו), v0=5 (מהירות התחלתית) , ו x=1/2 (דלטה איקס זה המרחק) תבודד את a (התאוצה ) ותקבל a=-25 כעת ניגש עם אותה משוואה למה ששואלים ידוע כי vt=0 v0=12.5 מציבים ותקבל ש x=12.5^2 / 50 שזה בעצם 3.125 עכשיו נותר להוסיף את הזמן שהמכונית עברה לפני שהנהג לחץ על הבלם שזה 0.25 (הזמן) * 12.5 (המהירות שבה נסע , שזה גם 3.125 נקבל ותקבל: 6.25 - מרחק העצירה כמובן בהנחה שאין טעויות. Last edited by Balrog; 20-09-06 at 16:28.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל לא הבנתי כלום בגרוש חח vt^2 = v0^2 + 2ax אני אשמח אם תסביר לי מה זאת הנוסחה הזאת? כי לא למדתי אותה... Last edited by סמי; 20-09-06 at 16:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אם תגיד לי מה לא הבנת, אולי אני אוכל להסביר קצת יותר.
ואולי תפרט מה הספקתם ללמוד בפיסיקה - אם אתה מכיר את הנוסחאות לתנועה שוות תאוצה? |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני כרגע בנושא "קינמטיקה" זה מה שאני יודע...חח אנ י עכשיו בנוסחאות של: S=V0+V/2 * T V=V0+A*T ד"א כן, אנחנו עכשיו בתחילת הנושא של "תאוצה שוות מהירות"... Last edited by סמי; 20-09-06 at 16:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
סינית? אם אפשר להסביר גם אני עכשיו לומד משהו בסגנון ולא בידיוק מבין מה רוצים ממני
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|