|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
Rar.co.il
|
המלצות נהדרות, אני בטוח שרובן מסתמכות על זה שהעיצוב של החברה יפה או "שהמנהל בנאדם נהדר"...
Permanently Banned
|
ממליץ בחום על אקספרט סרב
|
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
ממליץ על style-host!
|
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עבדתי עם אותם עסקים / חברות והם היו אחלה.. אם היו אומרים לי על מי לא להמליץ הייתי נותן את השמות של העסקים שמדברים ללא עמוד שדרה אלה שעשינו עסקים ודפקו אותי בעסקים שלהם... |
|
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
כל אחד ממליץ על החברות פה בהוסטס ,
שלא תבין לא נכון אני לא מזלזל אתה לא רוצה שטח אחסון ענק שמי ישמע צריך ללכת לחברות הגדולות ביותר אתה תסתפק באחת החברות המונילות בפורום הזה . אבל אתה כן מחפש משהו גדול www.HOSTING.co.il www.sPD.co.il עושים רושם של חברות מליגה אחרת בהצלחה בבחירה . |
![]() |
# 36 |
חסום
|
lom.co.il
expert-serv.co.il אחלה חברות שניהם ! |
![]() |
# 37 |
אקס מנהל
|
אני רק רוצה להודיע.
אנחנו לא אחראיים במידה ותפנה לעסק שלא יספק את רצונך כתוצאה מן ההמלצות פה, מפני שרובן הם לא מלקוחות אלא מאנשים שמכירים את המנהלים שלהם. כך שבסופו של דבר, אתה מחליט. |
![]() |
# 38 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממליץ על Pro-Host.co.il .
חח זה היה בצחוק כן.. אז ככה.. החברות המובילות בהוסטס הם : spd.co.il lom.co.il wserv.co.il החברה המובילה שהיא לא בהוסטס היא: Hosting.co.il Last edited by Pro-Host.co.il; 20-09-06 at 10:23.. |
![]() |
# 39 |
t tc tcp tcp/ip
|
spd.co.il
חברה גדולה ואמינה לפי רושם שנוצר. lom.co.il בחודשים האחרונים הרשימו אותי. בהצלחה במציאת החברה.
חסום
|
www.Light-Era.net
ללא כל ספק. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|