|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
רק שתדע לדעתי לרדת כיתה זה טוב,
הרי בגרויות של כיתה י' יש לך (היסטוריה ולשון) רוצים בטח שתרד רק בגלל מגמה. אז כל השנה לא תלמד - תלמד שם רק מקצוע מגמה. חוץ מזה, קח בחשבון שתהייה חלק משכבה שכולה קטנה ממך בשנה - ואתה תהייה הראשון שם עם כולם בכל עניין, אם זה אופנוע, רשיון או צו ראשון.
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל...לרדת כיתה? אני יכול לחסוך את כל המאמצים וכו' ובאמת לרדת כיתה אבל יש לי אפשרות גם לשגע להם תשכל ואני ישאר ב-יא' יהיה לי קצת קשה כי יהיה לי בגרות להשלים...ועוד קצת חומר אבל אני מוכן לזה. לרדת כיתה זה ממש פאדיחות וזה מראה על תלמיד גרוע עריכה: ואין לי את שתי הבגרויות האלו,לשון בית הספר שלי לא עושה ב-י' הוא עושה ב-יא' היסטוריה נכשלתי בבגרות קיבלתי 54 ציון סופי רק בגלל בית הספר הזין הזה שבוע עבר עד שעיקלתי שקיבלתי 54 ושהייתי צריך רק עוד נקודה לעבור עשיתי מתמטיקה...ומדעי הטכנולוגיה Last edited by Sparkie; 17-09-06 at 16:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל אחרי שרשמת שאין לך את הבגרויות שעושים בכיתה י` אז יש לך סיבה טובה למה לרדת כיתה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובהיסטוריה אני זוכר את כל החומר,אני יעשה מועד חורף...אני מוציא 70+ בטוח פשוט הייתה בבחינה שאלה שידעתי והתבלבלתי בה...בעעעעע כזה נאחס לא היה לי |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מדבייההה יהיה לי ככה בשיכבה..
וואלה שיכבה שלי רק של חננות רק הכיתה שלי משוגעים. (כיתתאומץ) מי שמכיר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|