|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
צריך הצעה לאיחסון+שרת רדיו+דומיין עולמי
אני צריך:
דומיין עולמי לשנה שרת רדיו 200 איש חודש: חודשיים: 3 חודשים: שרת אחסון 300 מגה חודש: חודשיים: 3 חודשים: אפשרות לספק חשבונית לפני הקניה וקבלה לאחר הקניה. מכיוון שבית ספר משלם את זה וזה עובר דרך העירייה. * הצעות אך ורק פה ואניי רוצה רק חברות רציניות. שבת שלום, |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בגלל שהוא מתחיל וגם בגלל עניין ששידור שירים יהיה לא הרוב. אז אקו"ם אין לנו. אבל אני גם לא רוצה גם לשלם וגם להיתחייב לחברה שאני יעשה רישיון אקום. ואני רציתיהצעת מחיר מסודרת בגלל שאני לא רציתי להתחיל להיתרוצץ באתרים. רציתי הצעות שאני יוכל פשוט לעבור בדפדפן ולשאות מה הכי משתלם לי. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שלום רב,
קצת עלינו: העסק הוקם באפריל 05 במטרה לספק פתרונות אינטרנט מתקדמים במחירים נוחים למגזר הפרטי והעיסקי. העסק בעל שרת רב עוצמה המתאכסן בחוות השרתים של 012 קוי זהב. השרת מתוחזק באופן שוטף על ידי צוות של טכנאים בעלי ניסיון וידע עשיר בתחום בשביל שהאתרים שמאוכסנים על שרתינו ייהנו ממהירות וUPTIME גבוהה. העסק רשום כעוסק מורשה ומנפיק חשבוניות מס/קבלות ללקוחותיו. מפרט השרת: מעבד : intel dual xeon 3.06 זכרון : 2 giga ddr דיסק קשיח : 72gb scsi חבילת האיחסון שטח אחסון - 350 מגה תעבורה חודשית - 25 ג'יגה דומיינים מקושרים - 25 תתי דומיינים - 25 MYsql - 25 FTP - 25 תיבות דוא"ל - 25 פאנל ניהול מתקדם מסוג DirectAdmin PHPMyadmin תיקיות מוגנות בסיסמא דפי שגיאה מותאמים באופן אישי PHP, DHTML, JS , CGI, PERL FrontPage, MySql במחיר של 55 ש"ח לחודש. או 110 ש"ח לחודשיים. דומיין עולמי מסוג com/net/org/info/biz במחיר של 60 ש"ח לשנה. תמיכה העסק מספק תמיכה ברוב שעות היממה בתוכנות המסרים,באימייל ובמספר מוקדים טלפוניים. תשלום העסק מכבד את כל כרטיסי האשראי,צ'קים,דואר paypal רשום והעברה/הפקדה בנקאית. יצירת קשר תוכלו ליצור איתנו קשר בעמוד "צור קשר" באתרינו או בקישור ישיר: http://style-host.net/contact.php המשך ערב נעים, בוריס |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך!
|
שלום רב,
חברת Level-Serv תשמח לארח אותך על שרתיה. להלן מחירי חבילות אירוח האתרים: ![]() *כל המחירים כוללים מע"מ *בהתחייבות לחצי שנה מקבלים חודש נוסף מתנה! *בהתחייבות לשנה מקבלים שם מתחם (דומיין) עולמי מתנה! *ניתן ליצור חבילה מותאמת אישית בלחיצה כאן קצת על החברה: חברת Level-Serv נוסדה באוקטובר 2004 במטרה לספק פתרונות אחסון אתרים מתקדמים. חברת Level-Serv מציעה לכם את השילוב בין מהירות,יציבות ואיכות למחיר אטרקטיבי עבור כל אחד! החברה מספקת מגוון רחב של שרותים, ביניהם אירוח אתרים, שרתי רדיו, דומיינים, ריסיילרים ועיצוב ובניית אתרים. לחברת Level-Serv יש שרת פרטי בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה, ישראל אשר משרת אותה בנאמנות. חברת Level-Serv מתחייבת לספק תמיכה טלפונית 24 שעות, 7 ימים בשבוע, כמו כן ניתן ליצור עימנו קשר ברוב שעות היממה דרך תוכנות המסרים המיידים, ICQ, Messenger או דרך הדואר האלקטרוני. חברת Level-Serv פועלת בצורה חוקית ומספקת חשבוניות מס/קבלה. *בקשר לשרת הרדיו אתה מוזמן להתסכל על המחירים באתרנו. מפרט השרת: שרתינו יושבים בחוות השרתים של 013 בראש העין, ישראל. מעבד- IntelPentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון- 2048MBDDR דיסק קשיח- 80GB מהירות קישורית- 100mbps פרטי מערכת הפעלה- Linux פאנל ניהול- Direct Admin אתר החברה: http://www.level-serv.net בברכה, ניר מנהל חברת Level-Serv אחסון ברמה אחרת! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|