![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
PHPBB3 | Olympus | אולימפוס
שלום חבר'ה!
רציתי לשאול, 1. האם המערכת החדשה עומדת להיות רק פורום, או מערכת-פורטל שלמה? 2. מהן מערכות הפורטל השלמות המתקדמות והמומלצות ביותר כיום שהינן גם בעברית? תודה ולילה טוב. איתן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון זה לא המקום....
דבר שני בקשר לשאלה הראשונה, ראיתי את הדמו שלהם....זה לא דומה לפורטל...זה כמו פורום רק הרבה יותר מורכב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש את האתר הרשמי שלהם www.phpbb.co.il (אם אסור תצנזרו לי כי זה לא פורום שיכולים לעבוד אליו ולעזוב את הפורום פה )
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
phpBBHeb זאת קהילה איכותית, ורואים שאין לך מושג מזה איכות, הכי חשוב הכמות, אה?
זה ש-IBHeb שברו שיאים עם Invision Power Board 1.x בישראל, הסטיגמה המפגרת של phpBB למתחילים ו-IPB 1.X למתקדמים. phpBBHeb לקחה כל הזמן את IBHeb בכל דבר, זה שהקהילה לא מתפרסמת, כי אין על מה, זה מה יש, פרוייקט תמיכה שתומך בפרוייקטים אונליין מצומצמים מאוד מאוד. ראית בכלל את Olympus מבחינה פנימית? פאנל ניהול? משתמש? המערכת הזו היא כמובן הגרסה האולטמטיבית בגרסאות של phpBB, ותתורגם ביעילות מקסימלית על ידי צוות phpBBHeb. אני בטוח, ש-IPB 1.X תקבר עמוק באדמה, ואז כולם יראו, לפותח האשכול - אולימפוס לא תהיה פורטל, היא מערכת פורומים נטו, אבל כמובן שיצאו שינויים לקודי המקור (מודים) שיעזרו לה להפוך לפורום, למרות שהיא מושלמת. |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
PHPBB > IPB
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וד"א ... phpbb ממה שאני רואה .. זה פורום הרבה יותר מעצבן |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני תמיד הייתי עם phpbb כל הזמן ואני פשוט מומחה במערכת הזאת קלה לתפעול קלה להבנה (מבחינת תיכנות הקבצים) ופשוט מעולה פשוט כולם התלהבו מה ib אני זוכר שפעם כימעט כולם היו phpbb |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מהיכרות שלי עם שני הפורומים זה ככה:
phpbb - מערכת יפה, מסודרת, נוחה, כמו שאמרו קלה לתפעול קהילה טובה. Ipb - היא פחות נוחה מphpbb אבל אני חושב שהתלהבו מאותה המורכבות של המערכת, מהאפשרויות שיש לאותה מערכת, למודים השונים, לאפשרות ליצור קהילת פורומים על מערכת שתיהיה זהה למערכות אחרות בתשלום, אבל שהמערכת היא בחינם. אגב הIpb פשוט שוחטת שרתים, לא פעם ולא פעמיים המסד גרם לקריסות בשרת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|