|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
או שצריך לקנות גם כאילו יש עוד משהו שאמור להיות במחשב וכו' למה המפרט נראה לי מצומצם שניה אני אחפש איזה מפרט מחנות לראות מה חסר וצורב DVD וגם כרטיס מסך ^_^ THANK YOU! אם יש לך מקום טוב לקנות את זה במחיר טוב אל תתבייש להגיד וגם איך אני יכול לעשות שלשתי המחשבים יהיה אינטרנט הראוטר שלי נשבר ![]() פעם עובד פעם לא עובד כולו כמו טראנס מהבהב זה מוזר הוא לא עבד כאילו באתי לבדוק מה קרה קמתי בטעות הזזתי את השולחן הוא נפל ופתאום האינטרנט עבד... גם יעזור מאד תודה:P עריכה: שאלה ATHLON 3200 ראיתי להרבה 3800 זה ישן יותר או חדש יותר אני יודע אני מנג'ז אבל אני רוצה את המחשב המושלם חחח Last edited by Radio-DLL.co.il; 11-09-06 at 18:48.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
2) אני מוסיף לך צורב DVD אבל אז לא יהיה לך הרבה מקום לשפר את הכרטיס מסך. זה או 200 לצורב ו 200 לכרטיס מסך או 400 לכרטיס מסך. 3) לא חסר כרטיס מסך, תסתכל שוב לע המפרט, שמתי לך 7600GS. 3) בשביל לשתף שני מחשבים אתה צריך שיהיה כרטיס רשת בכל מחשב. וכבל רשת מוצלב לחבר בינהם וזהו (במידה והמודם הוא מודם רשת אז במחשב הראשי שני כרטיסי רשת). לצערי אי אפשר לשדרג את הכרטיס מסך אם אתה לוקח גם צורב DVD. הינה המפרט כולל הצורב: (אני כרגע מלינוקס ככה שיש לי בעיה עם העריכה) http://img62.imageshack.us/img62/8954/screenshotao4.png |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|