|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ממני תמיד מבקשים יכול להיו שלקחו לך עמלה ממה שה פקדתה נגיד הפקדתה 50 יקחו לך 10 ויפקידו 40 |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() והיא מעלה את הפרטים שלך על המסוף..
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
רגע, רק אני שמתי לב ש:
ציטוט:
כך שהתשובה שלי בנוגע לזה...תלוי בסוג חשבון, יש חסכונות סגורים שרק בתאריכים מסויימים אתה יכול להכניס/להוציא את הכסף משם. תבדוק עם הבנק/ההורים איזה סוג חשבון זה. אם זה חשבון רגיל (עו"ש) עד גיל 18, אז כן. בקשר לעמלות..כמו שאמרו, בד"כ כשאתה צעיר אין עמלות כל עוד זה בתוך אותו בנק (פועלים-פועלים, לאומי-לאומי) במידה ולא, יש עמלה מסויימת. עריכה: אם זה לחשבון של מישהו...אז בתשובה עם סוג חשבון בנק..תשאל את הבעלים שלו, או שהוא ישאל את ההורים/בנק שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
1. אם אתה הולך לסניף ומפקיד לחשבון בבנק מסויים (מביא מזומן) - עלות תוספת 10 ש"ח, במידה ואתה קרוב משפחה עד דרגה ב ללא תשלום, בהצגת ת.ז. 2. אם אתה מעביר מחשבון לחשבון באותו בנק, זה תלוי - יש מסלולים (רובם ככה) שיש לך X העברות חודשיות מותרות בחינם עם הבנקאי, חרגת? שילמת 5 ש"ח תוספת לכל העברה. בין היתר תוכל להעביר מבלי להעזר בבנקאי דרך האינטרנט ודרך עוד שיטה במענה הקולי בטלפון. עד פה דיברתי על חשבונות באותו הבנק. 3. העברה בין חשבונות בנק בבנקים שונים - סביבות ה30 ש"ח במידה ואתה מעביר למשפחה עד דרגה ב או ג...לא זוכר במדויק. במידה ואתה מעביר למישהו והוא לא ממשפחתך, תוספת עלות של 40.90 ש"ח. 4. במידה והחשבון בנק סגור להוצאה כספית - יש לבדוק אם בתוכנית החיסכון יש אפשרות להוסיף כסף, ברוב המקרים - בלתי אפשרי. עד כאן לשיעור כלכלה להיום ![]() כל זה מהתנסות...מה לעשות, מעביר הרבה כספים (ומקבל ![]() המשך יום נעים.
![]() |
# 16 |
מנהל ראשי
|
למה להעביר באמצעות הפקיד?
בשביל זה יש אינטרנט, וגם..מקבלים 50% הנחה על כל הפעולות. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
דוד שלי עד לפני חודש לא ידע על זה בכלל ואני אמרתי לו...ועד שהוא מצא זמן ללכת לבנק ולחתום על תפסים... מזכיר לך שצריך לחתום על תפסים בשביל זה ולא כל הורה מסכים שחשבונו יפורסם ברשת, במקרה הזה חשבון החיסכון של הילד. בין היתר, הם לא מודעים לכך שבאינטרנט יש ביטוח...בטלפון אין. אגב, דניאל ראית את ההודעה הפרטית שלי ולא הגבלת (לגבי UPDATES)...
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
אני לקוח של בנק הפועלים ולא לוקחים לי עמלה.
מה שכן עוד שהייתי בן 14 והייתי הולך עם התעודת זהות של אמא שלי (שהיא בכלל לקוחות לאומי) גם אז לא לקחו עמלה. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|