|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מגמת מצטיינים = עייפות + חרישה!!!!!
וואיי וואייי איזה סיוט היה היום
סיימתי ללמוד היום ב3 (מ9) ובעיקרון היום הייתי צריך לסיים ב4!!! מה שאומר שהייתי צריך להיות ב5 בבית! לא יאמן, מצד אחד באתי לתיכון עם ממוצע 56 ![]() בשליש ב' וג' שיפרתי ת'ציון + הרבה כריזמה והתקבלתי למגמה של המצטיינים (ממוצע 90+ [לא שהיה לי]) זה פשוט חרישה!! דווקא לא לומדים הרבה שעות אבל מסיימים מאוחר והאוטובוס בא אחרי חצי שעה ועוד חצי שעה נסיעה... ![]() ![]() ![]() ![]() סיכום מהיום השני ללימודים: עייף. עריכה: חחחחח מה שהעייפות עושה... לערוך בבקשה את הכותרת ל מצטיינים ולא מצייטנים... חחחחחח |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
כולנו באותה סירה.
גם אני עייף 9-8 שעות יומיות כולל שעת אפס.
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
היום לימודים שלי(לא מתי שאני קם בבוקר ומתי שאני חוזר..שזה משהו אחר..) מתחיל ב7:50 ונגמר ב15:05...7 ורבע שעות כל יום בשבוע (5 ימים)...
כך ש"מגמת מצטיינים" ..לא....מגמת פיסיקה ומגמת מחשבים...כן... |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני איתך באותה סירה.....
שמתי לב שאנחנו באותה כיתה עכשיו (: . אגב הנסיעה שלי הביתה זה שעה וחצי ועוד לחכות לאוטובוס אז תחשוב מי יותר עייף ?..... (: |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
רק אל תירדמו באוטובוס חחח הנסיעה מעייפת:\ ואז תפספסו תתחנה שקרובה לבית:\
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני למשל אף פעם לא מצליח להירדם באוטובוסים.... אולי בגלל החוויות שאני חוויתי עד היום חחח. פעם אחת אישה עלתה עם חתול בתיק ולא ידעתי אחרי כמה שניות שמעתי ~~ מיאו ~~ ופתאום שהיא פתחה את התיק יצא ראש של חתול חצי חנוק וזה היה ממש מצחיק חח.. פעם אחד שכבתי וניסיתי לישון פתאום אחד בא לוקח לי את הרגל דופק לי אותה במושב שמלפנים ואני התעוררתי בבהלה ושראיתי אותו הבנתי למה כדאי לשתוק חחח (: . וכו'... יש הרבה סיפורים כולם מוזרים יותר מהשניים חחח. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש לי יומיים שאני מסיים ב-3 וחצי ומתחיל ב-8.
רוב הימים אני מתחיל ב-8 ומסיים ב-2. בינתיים סבבה לגמרי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
מה אתם בוכים?! אני למדתי היום מ 8:15 בבוקר עד 14:30 כשמשעה 12:00 עד 13:30 (שעתיים) היו לי שעות חלון בגלל שהמורה שלי לביולוגיה לא הגיעה, ואז הייתה שעה של היסטוריה :\
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
מחר אני משמונה ורבע עד 4:30 לומד ועוד נסיעה לבית של 40 דקות אחחח ושלוש שעות ראשונות אנגליתתת אלוהיםםם כמה שאני עייף וזה רק היום השלישי...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|