|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חתיכת מסכן קבל שיר,
בכל העולם אין כזה בלם לאן הוא נעלם גרשון בבית"ר אדום הוא לא נשאר והיום הוא גם שואל מזה הפועל.. עוד שיר סתם לכיף..כל הפועל טליבאן תודה רבה לך בית שאן אוסישקין התמוטט ולב לבייב התחרט. פשוט עוכרי ישראל אתם אוהדי הגועל. 1-0 משער של קולאוטי חיזוק משמעותי לנבחרת.. |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() אגב הפועל בית שאן כבר לא קיימת.. עכשיו מקימים את מכבי בית שאן, ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא ההוא שמת בתאונה מצערת ? ![]() בכל אופן לא מכיר שמעון גרשון, שאל את דינמו בוקרשט, ניראה לי שהם זוכרים אותו לטובה. חבל, הגיע לאסטוניה הנצחון, משחק מביך לישראל. ועוד משהו, אני מציע לך לבקר באיזור הנמל בת"א, תגיע לרחוב אוסישקין מס' 1 ותגלה לפנייך בניין של מגרש כדורסל, עומד ואיתן. אוי אוי ארקדי הולך לכלא. ![]()
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
להורג בנאדם בגלל כדורגל? נו באמת.. על זה אתה אפילו צריך לקבל אזהרה.
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל אני אנסה להסביר לך בקצרה. שחקן שטסת בשבילו לחו"ל, שחקן שעבדת שעות נוספות כדי להגיע ולראות אותו בכל אימון ובכל משחק, שחקן שהיה נחשב עבורך כמה שמייצג הפועל, עוזב בשביל עוד קצת כסף בקבוצה השנואה עלייך ביותר. מוות זה הדבר הכי פחות רע שיכולתי לאחל לו. vajda היקר, אנחנו מסרבים להאמין שהוא עזב אותנו? יש מועדון והוא מעל כל שחקן זה או אחר. למועדון קוראים הפועל תל אביב. למועדון לא קוראים שמעון גרשון.
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
רק רוצה להגיד לך, לכולם פה... שאם עוד פעם אני אראה אלימות מילולית בגלל שכואב לכם בעקבות כדורגל - אני לא אהסס לתת אזהרות. ושחר, אתה לוקח את הכדורגל יותר מידי אישי! בדיוק כמו שמס' אוהדים של בית"ר לקחו את הקטע שאבוקסיס עבר אליכם יותר מידי אישי! אל תשכח שזה כדורגל ואחרי הכל זה עסקים בין אם תרצה בזה או לא... ככה שאת הכסף שהוא מקבל כנראה שלא הפועל ובטח שלא אתה יכולים להביא לו. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|