![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
זקוק לעזרה ב HTML...
אני מנסה ליצור בלוק לפורטל שאני בונה, הבלוק אמור להיות קצר בקודים הכי קצר שאפשר ושיראה
זה לא שאני מבקש פשוט יש לי את הקוד, אעני צריך אותו יותר קצר הינה תמונה של איך שזה יצא לי ואיך שאני צריך: ![]() הכחול- זו תמונה שאני מגדיר בגודל שאני מגדיר רוחב וגובה, ולכתוב עליה טקסט, "סקר" כדוגמא, חלק תחתון אפור- צבע רקע בגודל שמוגדר בתמונה והגובה לפי טקטסט שתכתוב. ושהיה אפשרי לכתוב על זה, בקרוב, הינה הקוד שלי: HTML קוד:
<TABLE borderColor=#1E72C7 width="19%" align=left> <BODY> <tr> <TD align=left width="19%" background="images/kts.gif"> <DIV dir=rtl style="FONT-SIZE: 13px; COLOR: #ffffff; black-space: pre" align=right> <B>סקר</B></div> </TD> <tr> <TD align=center width="5%" bgColor=#F2F2F2> <DIV dir=rtl style="FONT-SIZE: 13px; COLOR: #000000; black-space: pre" align=center> <br> <br> <br> <br> בקרוב <br> <br> <br> <br> </div> </TD> </TR> </BODY> </TABLE>
|