|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 101 |
משתמש - היכל התהילה
|
יצא פעמיים, למחוק.
|
![]() |
![]() |
# 102 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
נראה לי ששכחתי להגיב על זה, ציטוט:
תלמד עוד קצת דברים על החיים לפני שאתה מתחיל לספר לנו סיפורים הירואים על העפת כובע מראש של בנאדם. חחח ואני רק מחכה לתגובה של "אני יכול ללמד אותך כמה דברים על החיים"...
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 04:45.. |
||
![]() |
![]() |
# 103 | |
חסום
|
ציטוט:
אני אישית, כשאני רואה דתי - אני מצדיע לו... |
|
![]() |
![]() |
# 104 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
הילד בן ה-13 שדיבר כנראה חונך שדתיים זה דבר לא טוב, שהם גנבים שמאמינים באמונות פרימיטיביות. שלי יהיו ילדים אני יודע שאני לא אחנך אותם בדרך כלשהי מבחינת אמונה, הם יראו, הם ילמדו הם יחליטו...ובעתם לא רק באמונה, ברוב הדברים בחיים (בגבול הטעם הטוב, שלא יתחילו לאהוב לי ערבים ![]()
![]() |
# 105 | |
חסום
|
ציטוט:
הילד בן ה13 שמשחק אותה ואומר "דרוס את הדוס" זה בא דבר ראשון מחוסר ידע ובורות. הרבה פעמים כשאנשים מתבגרים הם מבינים המון דברים בצורה שונה ולומדים להיות סובלניים יותר. עכשיו הילד הזה לא מבין באמת את המשמעות של מה שהוא אמר, הוא סתם זרק מילים לאוויר, אבל כשהוא יגדל הוא יסתכל על הדברים בצורה שונה. ובקשר למה שאמרת, שלא תחנך את הילדים שלך מבחינת אמונה. לפי דעתי זאת גם טעות "הם יראו, הם ילמדו הם יחליטו", עוד כשהם תינוקות וילדים קטנים הם ישמעו את נושאי השיחה וישמעו את כל מה שהולך בבית. לפי זה הם לומדים כשהם קטנים, אם הילד שלך בן 5 ואתה מדבר עם אישתך על זה שצריך לחסל את כל הערבים, הילד ילמד ממך ויבין שזה דבר נכון. |
|
![]() |
![]() |
# 106 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם. ציטוט:
תבקש מדו"צ מידע על חללי צה"ל ב 5 השנים האחרונות כולל מקום מגורים, מעניין מאיפה יש יותר..
![]() |
# 107 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובתוך ה10% שנשארו יש קיבצוניקים יש מושבניקים ויש את כל הרשויות הערביות הדרוזיות והצרקסיות וכו'. ועדייין אם תסתכל על הנופלים, תראה הבדל ניכר, בין העיר לבין הכפר. משהו כמו 90% הרוגים לכפר ו-10% הרוגים לעיר סתם זרקתי אחוזים אבל זה בערך רק צריך לספור ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 108 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 109 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חברה אפילו יכולה לשנות את הבן אדם ממה שההורים שלו חינכו אותו. תדאג שלילדים שלך תיהיה חברה טובה (בכל זאת, בגילך הייתי חושב על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 110 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |