|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה יודע, אי אפשר לקבל ולקבל ולקבל מבלי לתת משהו בחזרה. בעצם אפשר, זה נקרא לעשוק..
![]() |
# 62 |
Permanently Banned
|
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי ודוגל בדרוס כל דוס השמד כל חרד. למה אני צריך למות בשביל במדינה והם לא?
|
![]() |
![]() |
# 63 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אבל אתה צודק ב-100%, התגובות שלי באות לאלה שאמרו "אני שונא את כל הדתיים", ובגלל הבורות לא יודעים שלא כל הדתיים חרדים. אני גם חושב שמה שקורה עם החרדים לא בסדר, אך כאשר הם מהווים אחוז ענק באוכלוסיה שכולו באותה דעה (זה לא חילוניים שאחד ככה ואחד ככה) יהיה קשה לבטל את החוקים האלו.
![]() |
# 64 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה מה שהיטלר חשב על היהודים .. תראה איך זה נגמר מה אתה מבין מהחיים שלך מה ? אתה יוצא מהבית ? קודם שכבר הוכיחו מיליון פעם פה .. הם מתו פי 100 יותר ממך בעלי, יישוב של 2000 תושבים מתו יותר לוחמים מתל אביב . בתל אביב גרים פי 500 יותר תושבים ....(נשמע הגזמה ... אבל לא .. פי 500) אתה מבין כמה אתה לא מבין ? מי שנהרג בשביל המדינה זה הדתיים מי שכל היום מגרבץ מול המחשב זה אנשים כמוך ... Last edited by Fector; 29-08-06 at 20:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
חבר וותיק
|
דתי לא חרדי עם כובעים וזה ..
אבל שומר שבת, קידוש, חגים תפילין כל בוקר כולל התפילה המלאה לפעמים ... אנחנו יהודים לא? "איש איש באמונותו יחייה" Last edited by Imri; 29-08-06 at 20:51.. |
![]() |
![]() |
# 66 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 67 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
לישראל לא היו מלחמות נוספות, למשל העצמאות, ההתשה, ששת הימים, כיפור, שלום גליל ? וחוץ מזה, תפסיק לחרטט כבר שלא נהרגים אנשים מהמרכז והחבר'ה בת"א לא תורמים כלום. כי אני מכיר הרבה מאוד חבר'ה שהם קרביים באמ-אמא של הקרביים ורואים את המוות בעיניים כל יום. ציטוט:
ואז מה אם הם הרבה חבר'ה באותה דעה, מול זכויות יש גם חובות. הם לא רוצים לשרת ולתרום למדינה (מצידי שיתפרו דגלים לרכבים ליום העצמאות, אבל שיתרמו משהו)? שגם לא יצפו לקבל כספים בתמורה (אהם אהם מעיין החינוך התורני של ש"ס, אהם אהם מענקים למשפחות ברוכות אבל מה זה ברוכות של 14 ילדים, אהם אהם ביטוח לאומי, השלמת הכנסה ...)
![]() |
# 68 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הם נהרגים שמה כי הם בחרו להיות שמה והם גוררים לשמה חיילים שישמרו להם על התחת וחיילים מתים שמה סתם על איזה גבעה מזדיינת שאין בה כלום חוץ מכמה ישיבות. |
|
![]() |
![]() |
# 69 |
חבר על
|
חילוני עושה דברים ביום שבת
|
![]() |
![]() |
# 70 | |||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
כיום אני בטוח שרוב הלוחמים הם לא מעשרת הערים הגדולות, בלי קשר דתיים/חילוניים. אבל לא כל הצבא בנוי על לוחמים כפי שידוע לכולנו, יש הרבה יותר מזה ושאר היחידות לא פחות חשובות. וזה לא משנה, כולנו עם אחד אם נהרג מישהו מת"א זה בדיוק כמו שיהרג מישהו מהתנחלות נדחת בשומרון. ציטוט:
שמאלני וימני שמתעסקים בפוליטיקה, דווקא יבחרו בדעה המנוגדת לדעה של השני. ציטוט:
אם לא רוצים לחכות לרגע הזה, הגיע הזמן שמי שבאמת מעוניין להפסיק את העניין יתחיל במחאתו. ציטוט:
ציטוט:
לפי מה שאתה אומר אז שיקראו לי למילואים אני אומר שאני לא מוכן לצאת לפעילויות של סיכול פיגועים בדרום..מה איכפת כולה יש שם עיר אחת גדולה וכל השאר חול.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 29-08-06 at 21:02.. |
|||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|