|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
למה? כי אתה מתחייב לזה, אני יהפך ללקוח ואדרוש 1000 מודים, מי ישב להתקין? אם אתה מביא עבודה כזאת לתומכים שלך נראה לי אכסון לא אמור להספיק אלא רק כסף. ניהלו בildev- חבוב, כשקמצוץ מהתומכים שלך יהיו בעלי ידע של הכנת מודים מ0 דבר איתי. "הכי טובים שיש" - לפי דעתי ובין היתר, תביא לי תומך אחד שלך שמבין יותר, רק אחד ואני אערוך ![]() אחד שמבין יותר מאורי...רק תביא. המשך יום נעים ושבוע טוב.
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בלי להשויץ.. ildev יפתח בקרוב מחדש, ואני יהיה אחד מהבעלים שלו. אז אין לך מה להתלהב מזה, גם אני יודע ליצור מודים בדיק כמו התומכים שלך או השותפים שלך או לא יודע מה.. ואם אתה רוצה להיות לקוח, אתה מוזמן ליצור איתי קשר. לא נראה לי שתשיג 1000 מודים שמתאימים לאותה מערכת. יש לי תומך אחד בחברה שמקבל גם כסף וגם אחסון חופשי - מי שעובד קשה מקבל בסופו של דבר את התמורה שלו. Last edited by Pro-HostCoil; 28-08-06 at 17:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
המשך יום נעים, נמשיך בה"פ על מנת לא להרוס את האשכול.
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל ההחלטה היא שלך |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברחבי האינטרנט שאני הולך להיות הבעלים שלו או משהו כזה, הייתי מתבייש מזה גניבת דומיין זה דבר חמור, ואם מישהו פה מתלהב מILDEV החדש אז באמת, סליחה על הביטוי אבל המצב בקרשים. ildev של פעם היה הרבה יותר יפה ויהיה הרבה יותר יפה. אז שיהיה לכולכם המשך יום נעים, אורי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|