|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
נראה אחלה...
אני נרשמתי. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עדיין הרבה יותר פשוט בדרכים אחרות והלקוח "משלם עוד כסף" על תמיכה |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וזה אמור להיות למצב שהבן אדם לא ליד מחשב\לא ליד מחשב עם אינטרנט\לא ליד מחשב עם גישה למייל או לתוכנות מסרים. נגיד קיבלתי פלאפון: למה האתר לא עובד? ואתה בנסיעה. ישר תשלח sms למספר של החברה, ותשאל את בעל החברה, למה זה קורה. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דבר ראשון בטלפון אני מאמין שהמענה יהיה יותר מהיר בלי קשר לזה שבטלפון אתה תוכל להסביר את הבעיה יותר טוב וגם לקבל תשובה יותר טובה מה קורה אם ההודעה ארוכה? הפלפון מחלק אותה לכמה הודעות ככה שיוצא שאתה שולח כמה הודעות ולא אחת מי שרוצה על כל שאלה לשלם חצי שקל שיהנה |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
גם אני נרשמתי!!
שלחו הודעה שמתחילה במילה "אלטר" (ללא מרכאות) [ההודעה חייבת להיות בעברית] עד 70 תווים ותתלוננו כמה שבא לכם, אני גם יגיב על הדרך. בנוסף!! וזה בכלל מדהים!! ניתן לשלוח הודעה באנגלית, כן כן לאותם מכשירים ישנים ללא אפשרות כתיבה בעברית. שולחים הודעה שמתחילה במילה "Alter" (ללא מרכאות) [ההודעה חייבת להכיל תווים באנגלית בלבד, טוב הפלאפון שלכם בטח לא תומך שפות אחרות אז זה לא בעיה] וכמו שרשמתי קודם, אתם מוזמנים להתלונן על כל נושא בעולם, גם על מצב החסה בשטחים, ותקבלו תגובה!! השרות כרוך בתשלום של חצי שקל בלבד. את כל ההודעות יש לשלוח למספר 3636 עוד מידע באתר שאני אפתח בקרוב!
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() שכולם יהנו ונגמור סיפור. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר על
|
וואי שירות מצויין באמת בהצלחה