![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מחפש תומך לשעות הבוקר-ערב.
שלום.
אני (שוב..) מחפש תומך-הפעם לשעות שבין 7:00-22:00 אני צריך מישהו שמבין כמובן בDA,בהרצת שרתי משחק וגם רדיו (וכמובן בתמיכתם) אתם מוזמנים להציע הצעות כאן-במידה ותתאימו אפנה בפרטי. עריכה:לא חובה קו טלפון.
Last edited by Light; 22-08-06 at 12:34.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מוכן בתמורה לשרת של 5 אנשים של איזה שרת משחק,
אם אתה מוכן צור קשר. יש לי ידע בda |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הערה:חייב אנשים שיכולים לתמוך במיוחד בשעות הבוקר.
# 4 |
מנהל ראשי
|
ידוע לך,
שהמשכורת על 15 שעות עבודה ביום..נגיד בשכר מינימום, 5 ימים בשבוע, בחישוב חודשי = 5559 ש"ח. ברור לי מן הסתם, שהעובד יקבל לפחות את השכר מינימום הזה, לא? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() אם אתה מחפש מישהו בשכר מינימום, אין לי בעיה לעבוד אצלך, באמת שלא, אולי במקום לחסוך לרשיון נהיגה אני יחסוך לרכב.
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
עזוב אחי,
הוא בטח יביא את התמורה הכי גדולה שאפשר לתת לתומך! הוא יביא לו איחסון 500 מגה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
1.אף אחד לא באמת עובד 15 שעות ברציפות,הרי אני יודע שאתם הולכים וחוזרים,לא כמו בעבודה רגילה,ולכן החישוב שלך,טלכרט,לא נכון.
2.יש עוד הצעות?
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() ביום עבודה של 6 שעות לפחות תינתן לנער הפסקה של 3/4 שעה מתוכם 1/2 רצופה. אגב, מזה אף אחד לא עובד 15 שעות רצופות, זה לא עבודה משרדית, זה שאני לא תומך 15 שעות בלקוחות זה בגלל שלא כל ה15 שעות יש מי שצריך תמיכה. כך שבעצם, אם אני על המחשב (שזה נחשב המקום עבודה...) אני תיאורטית מחתים את הכ.עבודה שלי לא? אם אני משחק במשחק או רואה טלויזיה לייד המחשב ומישהו שולח הודעה ואני ישר תומך בו, ואז חוזר לענייני..אני עדיין עובד 15 שעות לא? כך שהחישוב של דניאל, נכון. בוא נשווה את זה למוכר שווארמה, אם יש שם טלויזיה ואין לקוחות, מותר לו לראות נכון? אבל אם בא לקוח הוא מחוייב להפסיק ולתת לו שירות. עכשיו, אם התכוונת ליציאות של התומך מחוץ לבית, תעשה לו מדי פעם הפתעות, הודעה באיי סי קיו או משהו (לפלאפון אין טעם להתקשר כי הוא הרי יכול לענות מכל מקום, אבל מחשב לא). תחשוב על זה קצת. אגב, ע"פ החוק אסור לך בכלל להעסיק פה ילדים בלי פנקס עבודה (דבר שרק ל16 ומעלה יכול להיות (חוץ מחופשים גדולים אם אני לא טועה)) ואסור להם לעבוד מעל 40 שעות בשבוע, ו36 מהשעות שהוא לא עובד חייבות להיות רצופות....זה ע"פ חוקי מדינת ישראל. אבל, פה זה הוסטס, אנשים יסכימו גם להיות 15 שעות על המחשב כל יום בשביל ג'יגה ריסלר. והחוקים שהבאתי פה?...בהוסטס הם פשוט לא קיימים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
נצא מנקודת הנחה שהוא בא והלך ובא והלך ובא והלך...ככה...במשך 11 שעות מידי יום? מה שאומר שנשאר לך לשלם 1480 ש"ח. ושוב, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
זאת הסיבה מדוע לא מעסיקים משהו מהבית , זה לא יעיל , אין מעקב , לא טוב לעסק.
סתם בשביל לסבר את האוזן , לאנשי תמיכה אצל ספקי האינטרנט לא משלמים יותר מ 25 ש"ח לשעת עבודה (התשלום לפי שעות ולא שכר גלובאלי חודשי , דבר שהופך את הנושא למאוד כלכלי עבור בעל העסק). וגם ספק אחסון לא מחוייב לתת תמיכה טכנית (שאינה קריטית) 24/7 וגם לא ביום שישי מצב נורמאלי הוא משעה 9 בבוקר עד שעה 1700 בערב 8 שעות עבודה ביום |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|