|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קרא ת'עריכה, והנה כמו שחשבתי : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292614,00.html YNET מטומטמים הולכים אחרי כל אתר שעושה שטויות בשביל לתת לו פרסום כמה כל המיליון אתרים שפתאום נפרצו השבוע |
|
![]() |
# 62 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 63 |
נשמה של הפורום
|
אתם טוחנים פה מים, וסתם. שכל אחד ממכם יחזור לקרוא את ההודעה של אלכס. אני בד"כ לא מסכים איתו, לא משנה מה הוא כותב, אבל הפעם זה לא עניין של הסכמה - אתם פשוט לא רוצים לקלוט שלכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו, גם אם היא נראית לכם קיצונית, היא עדיין לא עוברת את גבול הטעם הטוב ולא פוגעת ולא עוברת על אף חוק. חיו ותנו לחיות. תביעו דעה, ותנו לאחרים להביע את הדעה שלהם.
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 65 |
חבר וותיק
|
אני לא בטוח שלקרוא לצבא שלנו פושע מלחמה זה על גבול הטעם הטוב.
אני חושב שזה חורג, זה בגידה במדינה להגיד בזמן מלחמה דברים תעמולתיים כלפי הצבא ולחיזוק האוייב. אבל לא למדתי עדיין אזרחות אז יכול להיות שאתם צודקים ואני לא יתווכח, מה שכן מוסרי זה לא, אפילו לא מוסרי להסכים איתו. |
![]() |
# 66 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא רוצה להסכים לדעה שלו . מה שאחמניג'אד אומר זה בסדר מבחינתכם ? כי גם זה חופש ביטוי ... הוא גם קורא לחייליים פושעי מלחמה ... וקורא לשחוט כל אחד ממכם ... אם זה בסדר מבחינתכם אז אין מה להגיד פה יותר ... |
|
![]() |
# 67 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זהו חופש ביטוי. וזה לא עובר את גבול הטעם הטוב ![]() |
|
![]() |
# 68 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עריכה: אין לי כח יותר לכתוב פה, אני לא אחראי לדעות קדומות שלכם ו/או לאי הבנות, כל אחד בשלו, יש לי דברים יותר חשובים לעשות. |
|
![]() |
# 69 | ||
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אני באותה מידה לא מסכים עם הדעות של אלו שיצאו להפגין ברחוב בזמן שאני ישבתי במקלט, ושעה אח"כ הלכו לשתות את הקפה שלהם באיזה ארוחת בראנץ' בת"א והסביבה. לא מוסרי להסכים איתו? שוב, אתה חושב שאנחנו מסכימים איתו, אנחנו לא - אנחנו פשוט מודיעים לכם (אין לי שום דרך אחרת להגדיר את זה), חד וחלק, שלכל בן אדם יש זכות להביע דעה. תרצה או לא תרצה. וזאת הדעה של הבחור הזה, אתה רוצה לעשות לו חרם על האתר - ת'פאדל, אני אהיה הראשון להצטרף ולא להתקרב לאתר הזה ולאתרים הקשורים אליו, אבל בדיוק כמו שאתם אומרים "מוות לערבים", וזאת הבעת דעה, גם לו יש את הזכות להביע דעה, לא משנה כמה קשה לכם לקבל אותה. ציטוט:
קרא מה שרשמתי למעלה. וכן, אתה לא מבין. אתה הולך ראש בקיר, אתה עוצם את העיניים ורץ עם הדעה שלך לא משנה מי עומד מולך ומה אומרים לך. אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה צודק עוד לפני שפתחו את הת'רד, ולא הולך להקשיב למישהו אחר. לבריאות שיהיה לך. אתה לא רוצה להסכים לדעה של בעל האתר, זה בסדר, גם אני לא מסכים איתה, אבל אם אתה לא מוכן להסכים לדעה שלו, למה שהוא יהיה מוכן להסכים לשלך? למה שהוא יהיה מוכן "לסבול" כשאתה רושם בפורום "מוות לכל הערבים" (סתם דוגמא), ואתה לא מוכן לסבול את זה שהוא רושם "אין כניסה לפושעי מלחמה". זאת דעתו, אתה לא מוכן להסכים לה, סבבה, אין לך ברירה אלא לקבל את זה שהיא קיימת (וזה לא דומה בכלל ללקבל את הדעה עצמה). ומה הקשר אחמדינאג'אד? הוא מכחיש שואה. אני חושב, בעצם, בטוח בעצמי, ויודע שהייתה שואה. הוא טוען שלא. הוא יודע שהוא לא יכול להוכיח וכל מה שהוא אומר זאת פרופגנדה שנאית אחת גדולה. שימשיך לטעון את זה, אני הפסקתי ממזמן להתייחס לשטויות שהוא מוציא מהפה (למרות שהיום היה ראיון די מצחיק איתו, בערוץ 2 נראה לי). בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך להיות בטוח שאתה צודק, ולא לנסות להקשיב. אתה באמת לא מנסה להבין ולא מבין, ואני בספק אם אי פעם תבין כשאתה בטוח שאתה צודק, שאין פה בכלל צודק וטועה בריב הזה, אלא אתם פשוט בכוח מנסים להוציא מישהו רע מכל הסיפור (ולא את בעל האתר).
# 70 | |
חבר וותיק
|
איזו חוצפה לשמה!
אחר-כך מתלוננים שכל העולם נגדינו... בגלל אנשים מטומטמים שמפרסמים בכל העולם שאנחנו משחיטים, הורגים, פושעים וקרימינולוגים... ציטוט:
אם הם רוצים, אז שיחשבו ויביעו דעות כמה שרוצים! אבל למה לפרסם? זה נקרא טימטום. Last edited by FlashBoy; 19-08-06 at 22:30.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|