|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אנשים, נראה לי שלא הבנתם את אלכס - קראתי רק את ההודעה הראשונה והוא מגן על חופש הביטוי בלבד לפי מה שהבנתי מדבריו בהודעתו ה-1. לגבי בעל האתר - לפי דעתי הוא טועה! בין היתר, אני לא מגיב בדיוק במילים שאני חושב כי זה אסור אבל לאנשים פה בנינו - אני ימני קיצוני - ממש ממש קיצוני. יום טוב.
# 52 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למה לראות קטיושה זה כל כך נורא? יש לי דיי הרבה חלקים בבית אני יוכל להראות לכם בכייף. ולא צחקתי על שום דבר, דיברתי במלוא הרצינות.. יפי הנפש במדינתו הם יפי נפש כל עוד זה לא נוגע להם.. ברגע שיפגע מישהו שבקרבתו תתראה איך יפה הנפש יפסיק להיות יפה נפש. |
|
![]() |
# 53 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
יש אנשים שהם קצת יותר ממה שאתה מתאר, תוכל לראות בארץ הרבה שמלאנים שבני משפחתם נהרגו בפיגוע ונשארו בדעתם והיא אפילו התחזקה. אם אתה מאחל לו מוות במשפחה אתה לא יותר טוב ממנו.
# 54 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט ציינתי שנראה אותו גיבור כשאחד מקרוביו ימות. יש הבדל בין זה לבין לאחל למישהו שבין משפחה שלו ימות. |
|
![]() |
# 55 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני לא מבין את כל מי שקילל את אלכס, מה לא בסדר במה שהוא כתב?
הוא כתב שמבחינה מסויימת זה בסדר, חופש הביטוי, דבר חשוב מאוד ועקרוני במדינה שלנו, הוא כתב בעצמו, "לא אמרתי שאני מסכים אם הדברים שהוא אומר "(*עם), אי אפשר לשלול מאנשים את הזכות לכתוב דברים כאלו, זו זכותם, זכותנו להגיב נגד זה. אישית, הייתי רוצה לתת בעיטה או 2 לאותו בעל אתר, אבל אני לא יכול, מה לעשות, אני יכול לעשות שלט בדיוק הפוך...באתר אחר.. אני מקווה שכל מי שהחליט לקלל את אלכס..יחליט להתנצל, כי ברור לי שלא קראתם את מה שהוא כתב, ואם כן..אז לדעתי זה די עצוב, שרמת הבנת הנקרא היא כ"כ ירודה. |
![]() |
# 56 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קרא ת'טור של יאיר לפיד ב-7 ימים על "חופש הביטוי" הזה לא משנה למה הוא התכוון, אם הוא חושב שזה בסדר הוא מטומטם .. |
|
![]() |
# 57 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני ממליץ לך לחזור ללמוד על המהפכה הצרפתית וזכויות האדם והאזרח. |
|
![]() |
# 58 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבנאדם אומר בפרוש שהצבא שלנו אותו צבא שמגן עלינו בלילה אותו צבא שמקריב חיילים בשביל המדינה ובשביל האדמה אותו צבא שבלעדיו אנחנו לא היינו נמצאים כאן לאותו הצבא קורא יפה הנפש פושע. מה אני יגיד לכם.. זה כבר לא חופש ביטוי.. זה חופש טמטום.. ועוד הכי מטומטם אתם מגנים אליו, ואומרים שזכותו לומר זאת. נכון, זאת זכותו המלאה לומר זאת, זכותי המלאה להגיד שאולמרט הוא רוצח. זכותי.. אנחנו לא מדברים כאן על זכויות, אנחנו מדברים כאן על מוסריות, מוסריות כלפי הארץ שלנו וכלפי הצבא שלנו הזכויות שוות לתחת אם היינו מדינה נורמלית היינו מעיפים לאלתר את כל יפי הנפש שטוענים שהצבא שלנו פושע מלחמה. |
|
![]() |
# 59 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם יש לך 7 ימים בבית קרא ... עמוד 15 אין לי כוח להעתיק לכאן . (ועשיתי על זה בגרות לפני חודשיים אל תדאג לי) חיילים מקריבים את החיים שלהם, קרא כמה סיפורים יש על אנשים שביטלו טיסות, הלכו פצועים, חולים הלכו בלי שיצטרכו בשביל להגן על התושבים בצפון ... קרא את זה : http://www.livecity.co.il/site/flash...flash_id=45813 אחרי זה תחזור ותגיד איך זה שבנאדם חושב "שזה בסדר" .. לא שהאתר הזה שווה משהו וזה סתם איזה בנאדם מסכן יושב שם ורוצה פרסום ב-YNET אבל בכללי . Last edited by Fector; 19-08-06 at 20:18.. |
|
![]() |
# 60 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|