![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אז באופן אוטומטי נמחקות הכל ההצבעות, ואת התוצאה הסופית הוא שומר בטבלה של הסקר לדוגמא POLL ואז ה DB לא גדל בכלל, והתוצאות הקיימות זה התוצאות של סקרים שהם פתוחים.. אפשר להמשיך ולשחק עם זה להרבה מאד כיוונים אבל העיקרון ברור. לגבי AMIR_S איזה פרטים של משתמש אתה צריך לשמור ? |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
Fatal Error
|
רגע,
הוא לא ביקש מערכת דירוג? נניח דרג את הכתבה הבא מ 1 עד 5 ? במידה וכן, סה"כ מה שיש לעשות זה להוסיף 2 עמודות לטבלה של הכתבות (אחת עבור המומצע ואחת עבור מס' הצבעות). אין אפילו צורך להשתמש בחשבון בשאילתת SQL, משתמשים בחוקי המומצע.
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה, ציטוט:
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לי במסד טבלת משתמשים , ID שם משתמש סיסמא , גיל , אימייל ועוד מלא פרטים אישים של משתמש... השאלה שלי באיזה דרך הכי טוב לבצע התחברות.. עריכה : ואם מישהו יכול לענות לי על האשכול הזה http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29090 שאלתי מזמן ולא ענו ![]() עריכה : יש לי עוד שאלה וחבל לי לפתוח עוד אשכול :S אז השאלה אם יש לי time(); במספרים, אני יכול להפוך את זה למילים בלי שימוש ב date(); ? טנקס לעוזרים.
אימיל \ מסן : amirs91 [at] gmail.com Last edited by amirs_5; 18-08-06 at 18:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
[PHP] 2 שאלות.
טוב הראשונה ממש קלה,
שחכתי איך עושים מ time() ל date() כלומר יש לי 2178312938 ואני רוצה להפוך אותו למילים.. ו... השאלה השניה , הכי חשובה זה איך אפשר ליצור תיקיייה בלי להתחבר ל FTP. עריכה: אופס עשיתי תגובה וחשבתי שאני מפרסם אשכול חדש חחח...=] בקשר לנושא האשכול הזה - הסתדרתי, ולהתחברות - עשיתי עם קוקיז.
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
חח תודה איתי ..
ובקשר ל"אם היית טורח להסתכל על זה ב-php.net היית מוצא את התשובה תוך שניה" חח נכון אני ידעתי את זה רק שחכתי איך=] ותודה כפולה :P
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|