הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 18-08-06, 11:44   # 11
Pro-HostCoil
מתאורר / יצא בחוץ

Pro-HostCoil's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-HostCoil שלח הודעה באמצעות MSN אל Pro-HostCoil

Pro-HostCoil לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
לההה באמת, אני שמאלני? מה אתה מספר .. (כן, הצבעתי מרצ).

וכן, ידוע שזו תכונה די דומיננטית אצלכם הימנים הקיצוניים, אמרתי שצריך להיפטר מהימניים הקיצונים, אבל לא, אתה מחליט שאמרתי שצריך להיפטר מכל אנשי הימין.

אני בניגוד אליך, לא תומך במשטר טוטאליטרי ואני כן חושב שזה טוב שיש אנשים עם דעות נוספות (ימנים) כדי שיהיה אפשר לייצור איזון.

סלח לי, אבל כשאני רואה את החברים שלי שמשרתים בקרבי ונותנים את הגוף שלהם בשביל הדגל וכדי לשמור על כמה מתנחלים בגבעה מסריחה וחוטפים מכות רצח ממתנחלים (ימניים, אתה זוכר, כן?) שצריך לפנות (כי ממשלת ישראל, בהחלטה דמוקרטית) החליטה לפנותם, אז אני לא רוכש להם שום כבוד ואפילו נוטר טינה.

חבל שלא נפל לך איזה טיל זיזל על הבית והשמיד אותו.

אתה רואה, זה מה ששונאים אצל ישראליים כמוך "חבל שלא נפל טיל על התל אביבים הצפוניים האלו שירגישו מה זה קטיושה". תגיד, נולדת בכלל במלחמת המפרץ הראשונה? אתה יודע כמה טילים נפלו ברמת גן ובתל אביב? אני מניח שלא.. אז ...

אם אתם חוטפים, אנחנו גם צריכים (תל אביבים)?
למה, אתם נלחמים לבד במלחמה? חבר'ה ממרכז הארץ לא נלחמים שם כתף ליד כתף?

רד מהעץ הגבוה עליו טיפסת, יפה שעה אחת קודם.
לא הייתם צריכים לפנות אותם, זה הבית שהיה להם.. היית רוצה שיפנו אותך מהבית? אני לא חושב!
אני ראיתי תגובה של שמאלני שגר בתל אביב, הודיעו בMSN שמביאים את הצפונים לתל אביב ודברים כאלה..
התגובה שלו הייתה ככה: " הינה התחיל הבלאגן עכשיו לא יהיה לי איפה לחנות את הרכב ואז אני יחנה בפס אדום לבן, לאחר מכן יבוא פקח ויתן לי דוח,
בישביל מה? בישביל הצפוניים"
אם הבן אדם הזה היה לידי הייתי רוצח אותו..

BHXHUI - אני לא מדבר על חיילים, מדבר על אנשי השמאל שגרים בתל אביב, שלא יודעים מזה אזעקה אפילו.

Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:47..
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום