![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
צריך שרת משחק...
שלום פורום הוסטס
אני צריך שרת משחק cs1.6 לקלאן ... ניגשתי כבר לחברה שהביאה לי הצעה כזאת : שרת 12 שחקנים+מודים בסיסים=60 שח לחודש. ועם אני מתחייב לחודשיים אני מקבל חודש שלישי מתנה~! הבעיה היא שכרגע אין לה שרתים פנויים ואני צריך את השרת מידי ... עם יש פה עוד חברות שיכולים לתת לי הצעה כזאת או נמוכה יותר אבל שהיא גם חברה אמינה וטובה אנא לרשום פה את הצעתכם...או לשלוח לי ה.פ אנשים שירשמו לי פנה אליי ככה וככה לא אצור איתם קשר. למנהלים עם הודעה זאת אינה שייכת לפורום זה אנא העבירו אותה למקום הנכון בלי אזהרות בבקשה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
להלן ההצעה מבית Game-Serv:
שרת CounterStrike 1.6: - 12 שחקנים. - התחייבות לפינגים נמוכים. - כתובת IP פרטית. *השרת בעל מודים בסיסיים*. במחיר מבצע של: 50 ש"ח בלבד. במידה ותזמין את החבילה לשלושה חודשים, את החודש הרביעי תקבל במתנה. מעוניין? צור קשר, פרטים בחתימה. יום טוב ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() זה המבצע שאני גם מתעסק איתו. אם דיברתה איתי. יש כרגע שרתים מעוניין?פרטים בחתימה |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
כן זה אתה ...דיברתי איתך באיי סי אבל אמרת שרק בעוד שבוע יתפנו השרתים..
והקלאן שלי צריך את השרת מידי ...(יום ראשון אני רוצה כבר להעביר את הכסף ולקבל את השרת) עם יש לך שרת פנוי תכתוב לי באיי סי אתה בעדיפות אצלי.. Last edited by it.b; 11-08-06 at 19:36.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|