|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 14 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
זה ממש לא מסובך.
גם בנות עורך WYSIWYG. בעורכים המוכנים האלו, הם מסבכים הכלללללל... אני היום+אתמול בניתי עורך WYSIWYG, ובקושי עשיתי שימוש ב JS, יש מקסימום 100 שורות JS בעורך. הם ממש, אבל ממש סתם מסבכים.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני גם לא אבקש פה עזרות בשאילתא כי אין לי מושג בזה =] |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לא שלוש. 2, לא כולל אופרה, אין לי עצבים להתאים לאופרה. גם ככה אני לא בונה את העורך לשימוש כללי, זאת אומרת זה יותר לאנשים מבוגרים, שלרוב משתמשים באקספלורר, למרות שהוא גם עובד כמו שצריך ב FF(אני עובד רק ב FF, אז אני חייב שזה יפעל גם בו ![]() ולא, אני לא עובד ע"פ המדריך ב WEBMASTER, אני לא עובד עם DIV.(שם זה עובד רק ב IE) |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מממ שאלה..
ראיתי במערכת שהבאת (בניה), בחלק של הסמיילים: PHP קוד:
ועוד שאלה, יש איזה מדריך ללמוד ביטויים רגולרים? כי יש דברים שאני רוצה לשים.. ואין לי מושג איך :| לדוגמא שאם כותבים: http:// (עד הרווח - זה יקח את הלינק כאילו) ניסיתי PHP קוד:
Last edited by sUP; 10-08-06 at 11:33.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מדריך מצויין לדעתי..אני למדתי הרבה ממנו...לדעתי אתה תמצא שם את התשובה לשאלה ששאלת אחרי ![]() ובגלל האשכול הזה התחלתי לעשות עורך... לקחתי את הקוד של הסימון טקסט מהאשכול שהביאו לכאן..והוספתי עוד הרבה דברים.. http://www.raswa.net/works/bbcode (שימו לב שיש פה הרבה מאפיינים שעשיתי כמו בVB..לדוגמא..הרשימה..אם תעשה שדג שדג שדג ואז תסמן ותלחץ על רשימה...זה אוטומטי יסדר לפי השורות..) כמובן זה עוד לא גמור..יש עוד דברים לעשות שם...אבל...זו התחלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
שי אתה תותח זה לא השוואה =] חח
תודה! אבל אפשר אולי הסבר על השאלה הראשנה עם הסמיילים?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|