|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת גרועה מאוד כלפי MAORD(וויסטפ)
לפני כשבוע ויום ביום ראשון\שבת הקודם התקשר אליי עמיטל מחברת וויסטפ והציע לי להצטרף לוויסטפ כשותף בגלל שאני מחפש הרבה זמן שותף לחברת איחסון ומאור פורש.אני הסכמתי והכל ובאותו יום פירסם מאור את האשכול פרישה ואמר שאני מחליפו במהרה הרבה לקוחות באו אליי לאייסיקיו.
כמו כן הוחלט שהתשלום לחברה יהיה 2000 שקל על 50 אחוז מתוכם 925 נשלחו כבר לפני זה על מנת לקבל עיצוב והכל אבל הוחלט שזה ישאר כדי לקנות את 50 האחוז של מאור. יום למחרת קיבלתי שיחה מהבוס שלי בעבודה שהוא רוצה שאני אחזור באותו יום אמרתי למאור ועמיטל שאני לא רוצה להישאר כי אין לי זמן ואין לי כלום מאור אמר תישאר והכל והסכמתי להשאר למרות שלא הכי רציתי. יום למחרת התקשרו אליי כארבעה לקוחות ומלא פנו אליי באייסיקיו שהייתי בעבודה 2 מהם לקוחות של ייעודי אמרו לי שהשרת נפל לאחר יום הוא עוד פעם נפל והלקוחות התחילו להתלונן כמו כן השרת השני התחיל לעשות בעיות והלקוחות היו לחוצים,ביום הזה החלטתי לשים סוף ואמרתי למאור שאני לא רוצה מאור התחיל להתעצבן ורב איתי והכל אני ביקשתי ממנו יפה מאוד שיחזיר לי את הכסף,אפילו אמרתי לו שיקח 200 שקל דמיי ביטול.הוא החליט שהוא לא מביא לי שקל ורושם אתה לא מקבל שקל אתה לא תקבל שקל למה דפקת אותי והעפת לקוחות זה מה שהוא אמר אני מוכן שיראה לי לקוח אחד שעזב ואם הוא עזב בגללי שיוריד מהכסף ששלחתי.הוא אמר אחרי זה גם אם לא עזבו אתה דפקת אותי אני אדפוק אותו הנההשיחה מלפני כרבע שעה-חצי שעה דודלי (PM 08:30) : עלק אילת Maor | Wisetp.co.il (PM 08:30) : לא נסעתי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:30) : ואני לא חייב לך תשובות דודלי (PM 08:31) : אתה חייב לי כסף Maor | Wisetp.co.il (PM 08:31) : לפי מה שידוע לי המצב הוא בדיוק הפוך. דודלי (PM 08:31) : אחרת אתה תראה שאתה לא תצליח למכור את החברה שלך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:31) : במידה ולא אמכור לא תקבל את כספך חזרה. דודלי (PM 08:32) : אני לא אקבל? Maor | Wisetp.co.il (PM 08:33) : לא. דודלי (PM 08:33) : אתה עולה לי על העצבנים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : וואלה תתרגל דודלי (PM 08:34) : אוקיי אני מודיע לך עכשיו שהחברה לא תימכר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : זה מה שאתה עשית לי במשך שבוע שלם דודלי (PM 08:34) : אני הודעתי לך אחרי יום שאני לא רוצה אתה אמרת תמשיך תנסה וזה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : בסדר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : ברגע שיש לי 2000 שקל מזומנים ותקילין בחשבון בנק שלי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : אתן לך את כספך חזרה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : עד אז אתה יכול לשכוח מזה אתה דפקת אותי ואני אדפוק אותך חזרה דודלי (PM 08:35) : לא דפקתי אותך בכלום דודלי (PM 08:35) : פשוט אני לא מעוניין בחברה דודלי (PM 08:35) : והיא לא שווה 2000 דודלי (PM 08:35) : אולי 200 דודלי (PM 08:35) : למה אין בה שרתים שלכם ולא כלום Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : בסדר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : לא שאלתי אותך כמה היא שווה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:36) : ואתה דפקת אותי אחושרמוטה הפסדתי בגללך לקוח בטוח דודלי (PM 08:45) : לא בגללי דודלי (PM 08:45) : בגללך דודלי (PM 08:45) : אם אתה היית רוצה והוא הציע יותר כסף היית מוכר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:45) : זה היה בגללך כי נתת לי את האישור שלך על הקניה דודלי (PM 08:45) : אני אחרי יום אמרתי שאני לא רוצה אתה שיכנעת אותי להישאר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:45) : תפסיק להתמם Maor | Wisetp.co.il (PM 08:46) : אתה אחרי חצי שבוע אמרת לי את זה אחרי שכבר הפסדתי אותו Maor | Wisetp.co.il (PM 08:46) : בעיה שלך דודלי (PM 08:46) : תראה איזה ביקורתת תקבל בהווסט גם על זה וגם על זה שאתה מריץ שרתי משחק פרוצים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:47) : סבבה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : שוב פעם אלון זכור את ההשלכות Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אני לא מוכר אתה לא מקבל את הכסף חזרה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אתה דופק אותי אני דופק אותך, לכל מטבע ישנם 2 צדדים. Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אתה דפקת אותי עם הקניה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : הברחת לקוחות Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : דפקת את השם Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : ואז רוצה החזר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : וגם לא מביא מישהו שישלם את הכסף במקומך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : שלא נדבר על זה שהפסדתי לקוח בגללך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אבל לי זה לא משנה. Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אני נדפק אתה נדפק יחד איתי דודלי (PM 08:49) : לא הפסדת שום לקוחות של החברה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:49) : בסדר לפי מה שעמיטל אומר ההכנסות בכלל לא אותו דבר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:49) : מצטער להגיד לך דודלי (PM 08:49) : auo tck auo keuj kt gzc Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : ואלון Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : את האיומים שלך תשאיר לעצמך דודלי (PM 08:50) : שום לקוח לא עזב דודלי (PM 08:50) : אחי אל תעצבן אותי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : חכה זאת רק ההתחלה דודלי (PM 08:50) : אתה לא מכיר אותי אם כל הכבוד ואני לאאיימתי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : אתה לא יודע עוד כמה עצבים מחכים לך בדיוק כמו שאתה העלת לי את העצבים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : תרגיש מה שאני הרגשתי דודלי (PM 08:51) : פשוט תתבייש לך אם ככה אתה מדבר דודלי (PM 08:51) : שום לקוח לא עזב Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : מתבייש מתבייש אבל הגרון יבש Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : שוב פעם אלון Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : אתה דפקת אותי וזה לא משנה גם אם שום לקוח לא עזב דודלי (PM 08:51) : ואם לקוחות עזבו בגללי מה שלא נכון תוריד מהסכום שאתה צריך להחזיר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : זה לא הקטע דודלי (PM 08:51) : אתה חייב לי 925 שקל זה הכל דודלי (PM 08:52) : ה925 שקל האלה בכלל לא היו אמורים להיות לחברה וויסטפ דודלי (PM 08:52) : אלא לחברה שרציתי לפתוח Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : הקטע שאתה דופק אותי אחושרמוטה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : אתה אומר לי שאתה רוצה ואז מתחרט אחרי שבוע Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : לגבי התשלום Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : אתה אמרת לי יש לך 900 שקל אצלך אני יוסיף לך עוד 1100 שקל ב10 לחודש Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : זה שאין לך מילה כבר הבנו Maor | Wisetp.co.il (PM 08:53) : אבל עד שאין לי 2000 שקל בחשבון בנק Maor | Wisetp.co.il (PM 08:53) : אתה לא רואה אגורה דודלי (PM 08:53) : אני לא אראה אגורה אתה תישאר בחברה ורק תסבול תאמין לי דודלי (PM 08:54) : אני לא אמרתי שום דבר רע עלייך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:54) : לא אשאר דודלי (PM 08:54) : אף אחד לא יקנה את החברה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:54) : במידה ואני לא מוכר אותה עד לרגע התשלום אני פשוט עוזב דודלי (PM 08:57) : ואז זה יהיה של עמיטל לבד וככה עדיף Maor | Wisetp.co.il (PM 08:57) : לא.... כל עוד אני לא מקבל 2000 שקל זה לא של עמיטל לבד Maor | Wisetp.co.il (PM 08:57) : גם אם אני לא ינהל אותה יש לי זכויות אם תרצו תמונת מסף תגידו ואני אצלם ואראה לכם |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אוקי... מה שאתה מספר פה דורש הסבר ממאור, אני מבקש לא להגיב תגובות כמו: "חבל", "תחזיר לו את הכסף ותגמור את זה" אלה לחכות לתגובה של מאור!
חבר מתקדם
|
חבל לשמוע.
מאור - תחזיר לו את הכסף , אם עזבו תוריד מהחשבון וזהו , למה לעשות סצינה? |
![]() |
# 4 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
יפים סתכל מה שהוא רשם
הוא רשם שהוא לא יחזיר לי את הכסף רק אם אני אמצא מישהו שישלם 2000 שקל ככה שזה ממש לא הוגן. מקווה שהוא יחזיר את הכסף למרות שהוא אמר שלא יחזיר |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה אתה בכלל מדבר איתו באייסקיו?
לך אליו תדבר איתו פנים אל פנים. איזה שטויות אני במקומך לא הייתי מוותר ומחכה לנקמה. |
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
הוסטס - סגירת חשבונות בע"מ
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע אם מאור פועל לפי החוק הוא חייב להחזיר לך החזר מלא תוך 14 יום.
הכל התרחש פחות מ 14 יום? אם כן הוא חייב על פי החוק להחזיר לך אם לא תיקח 80 ש"ח גש לבית משפט ממש פשוט. אם זה מעבר ך 14 יום זה יכול להיות טיפה יותר קשה ולא כל כך בטוח שתקבל את הכסף אך בכל זאת יש סיכוי. בהצלחה אלון. |
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]()
|
|