![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
חח רותם תודה אבל אני לא יטריד אותך
![]() רק להבין את העקרון.. וניר תודה רבה רבה.. ![]() הסברת לי המון ! ויש לי שאלה אליך תוכללהסביר לי את השורה הבאה: "יש לציין שרשת ראוטר ניתן ליצור רק עם מודם רשת." מה זה מודם רשת?
# 15 |
חבר חדש
|
אתה לא חייב ראוטר, אתה יכול לעשות שיתוף אינטרנט:
אתה צריך שבמחשב שמחובר למודם יהיו לך שני כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני) ואז אתה מגדיר בהגדרות של החיבור רשת אשר שיתוף אינטרנט |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא הסביר לי שמודם רשת זה מודם עם כבלל rj - 45 אבל יש חסרון אחד ששני המחשבים צריכים לדלוק וזה לא טוב בשבילי ..
![]() |
# 17 |
Whatever
|
אגב, למי שאמר שבמידה והמחשבים מחובר peer to peer כל מחשב יקבל את מלוא רוחב הפס טועה.
במידה והמחשבים מחוברים ישירות אחד לשני עם ICS המהירות מתחלקת בין כל המחשבים המחוברים, במידה והמחשבים מחוברים דרך נתב (Router) כל מחשב מקבל רוחב פס שווה והמחשבים לא מפריעים אחד לשני בזמן הגלישה. LosNir: במידה וההאב מקבל 2 פניות בו-זמנית מכמה מחשבים - תהיה התנגשות - המידע לא יועבר (לא, ההאב לא לוקח פסק זמן וממשיך אח"כ - הוא לא מתכנת בהוסטס). בהצלחה..
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כדאי שתקרא את זה: http://www.netcheif.com/Articles/HSR/HSR.htm ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Whatever
|
ציטוט:
"במקרה זה מתרחשת התנגשות מידע (collision) ושני המחשבים צריכים לשדר מחדש את המידע, לאחר המתנה של פרק זמן משתנה." המחשבים מחכים פרק זמן מסויים והם צריכים לשלוח מחדש את המידע כדי שהוא יעבור ליעד, ההאב עצמו מבחינתו זורק את המידע החוצה ומחכה לשידור חוזר ע"י המחשבים.
![]() |
# 20 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כנראה שהייתה אי-הבנה, אבל בכל מקרה שנינו צודקים.... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|