|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כתובת האתר מועברת לאדסנס על הוספת הטקסט ליחצו כאן.
החשבון שלך יושעה חביבי , אתה מנסה לעבוד על גוגל ולפגוע במפרסמים שמוציא מכספם על פרסומות חתיכת נוכל מגעיל אתה ! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
איככ גיא אמר לי להוריד ובאתי להוריד!
למלשינים אין תקווה!!!!!!!! ותודה לטל על העזרה ![]() Last edited by Sagi; 01-08-06 at 13:49.. |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא חינכו אותך? צרות עין מגעילה מספיק להזהיר אותו, איפה הכבוד שלך? ת'כלס הייתי מטיס אותך מהפורום עם סיבה של "למלשינים אין תקווה" שונא צרי עין שונא |
|
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מנהל ומתנהג כך לך לך תחפש את החברים שלך! אתה יודע שמי שמפרסם בגוגל משלם על כך? כאשר יש לחיצות שהם לחיצות סתם אז גובים מהמפרסמים סתם תשלום? הייתה רוצה שיגבו ממך סתם כסף? לא אז שב ברעש ! מנהל כמוך לא צריך לנהל כאן שום דבר מגעיל פשוט פשוט מגעיל. "בת'כלס הייתי בועט לך בראש אם הייתה לי את היכולת ! " |
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
איכס
ציטוט:
אתה מגעיל , הלו , מישהו מוכן להעיף אותו מפה?? SAGI גבר - סחתיין על ההשקעה
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כואב לך הלב שהוא ירוויח כסף על חשבון מפרסמים? ממש כואב לך הלב? מלשן! אין פלא שאין לך חברים... דרך אגב יש לך מזל שהמנהל הזה שאתה עכשיו יורד עליו לא נקמן... כי מזמן עכשיו היית מוצא את עצמך באזהרה ראשונה, היית יוצא ממנה ויאללה עוד אזהרה...ואחרי זה שוב עוד אזהרה ואתה לא חוזר לפה יותר... יש לך מזל... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|