|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כה כה תוריד יהיה קצת אקשן אתה תוריד ל10 הוא יוריד ל7 אתה ל5 בסוף יהיה מצב שתשלמו לי לקחת חבילה חח:P יאללה אני נחמד מי שנותן לי את המחיר הכי זול אני קונה חח :P חחח כאילו מה הקטע בשרת לכל ילד שני שבאמת רוצה יכול להשיג שרת פרטי נקי העיה לי שרת מחול 150 גמה בלי פירסומות שנה ומשהו נפל בגלל שהבנאדם נכנס לחובות אבל נתן הודעה מראש ועמד שנה + בלי כלום פירסומות והכל CPANEL קיצר לדעתי העסק פה לתת חבילות חינם ולתת על הדומיינים להרוויח תאמת כבר חפרתם עם המחירים יש אחד פה שמוכר בSMS של 10 שקל חבילה דומה אז תוריד חח:\ |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
המחיר נמוך מידיי אחי ולא רווחי לך...
יש חברה שמוכרת 250MB ו-20GB כל השאר ללא הגבלה ב-10 ש"ח. אני גם עוד מעט מעלה מחירים אבל לא ירדתי כל כך נמוך...... עדיין, אתה מנהל החברה שלך וזוהי החלטה שלך. רק להבא ידידי אל תתחייב לפניי שסקרת* את השוק עבור מחירים דומים לחבילות דומות. החלה שלך ואני מקווה שהגיעו אלייך לקוחות בעקבות המבצע. לטובתך ידידי אל תתחייב סתם כי זה עלול להיגמר לא יפה... אתה יכול לפעול על מישהו שיילך איתך לבית משפט על 12 שקל. חחחחחחח לא נעים.! בברכה, אבישי שמחוני.
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה אתה שהבטחת פה לכולם שאתה מעלה מחירים אממ בראשון לחודש (ואם אני סופר נכון..זה בדיוק מחר!) אז איך עוד יומיים אתה מוריד ל 10 שקל? |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
2. לגבי ה10 ש"ח - זה לחבילה זאת בלבד, וזה על מנת להראות לו שאתה לא יכול להתחייב למשהו מבלי לבדוק היטב... מדוע? יבוא לקוח יגיד לו שאחר מוכר ב10 ש"ח והוא מבטיח להיות הזול ביותר אז הוא יגיד לו "זה המחיר שלי", סליחה? התחייבת לזול ביותר נקודה!. יום נעים ![]()
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני אתה אומר "שירות מצחיק" ? אז רק שתדע שהשירות שאני נותן זה מכל הלב. והיית רוצה לקבל שירות כזה "מבעל העסק" שתרכוש ממנה.. יום טוב! Last edited by Eliran; 31-07-06 at 23:55.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|