|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
באתר שלי יש טבלה members וטבלה groups
בmembers יש gid ובgroups ש בין השאר accept וadmin אם אני רוצה לדעת אם הוא בקבוצה הנכונה יש לי קוד מיוחד לזה עם JOIN בSQL הקוד שלי באתר עושה את הדבר הבא: שולף את הACCEPT מGROUPS כשהID של GROUPS שווה לGID של MEMBERS. אני יכול להביא לך אם אתה רוצה, ואתה גם יכול לחפש בפורום ולמצוא כי הביאו לי את זה פה אם אתה רוצה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
אם אתה יכול תביא לי...
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
תוכל להסביר קצת על הקוד הזה?
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה שאני הצעתי, זה ליצור טבלה של קבוצות (בנוסף לטבלה של משתמשים) שתראה כך : ![]() הסבר :.. id - בשביל לקשר... mid / gid - אני נוהג ככה .. זה קיצורים שלי:S mid= member id gid = group id תבחר אחד ותכניס, אח"כ יש לך הרשאות כמו view = צפיה read = קריאה write = כתיבה.. שמקבלים את הערכים 0 או 1.. 1 = true 0 = false ואז אתה עושה תנאי אם שמקשר בין ההרשאות למשתמשים ... או שתעשה כמו בעומר אמר, אבל אני לא מבין ב joinים.. יש על זה מאמר ב וואבמסטר , תקרא מומלץ אני ילמד על זה השבוע.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
כן זה דיי דבילי מה שהוא רשם כי מצד אחד @ מבטל את הצגת השגיאה ומצד שני יש or error כדי להדפיס שגיאה |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אני לא רוצה שהמשתמש יראה שגיאות שמציגות נתונים על השרת שלי למשל הROOT שלי וכדומה. למה אתם לא חושבים לפני שאתם מגיבים?! |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|