![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אחרי התגובה של Kuchi אני כבר מאמין לו.
פשוט תעזר בסבלנות, לפי התגובה שלו אני רואה שהוא בן אדם ממש אמין, תסמוך עליו. לא על כל דבר קטן רצים להוסטס, אל תעשו את הפורום הזה גנון.
הוסטסניון
|
תאמין לי אם זה היה דבר קטן לא היתיי מפרסם פה ביקורת, זה כבר נמשך ככה שבוע +
שאני לא יכול לנהל את הלקוחות שלי... והנה אחרי שיחה אם חן באייסיקיו הוא עוד פעם נעלם לפני שסיימנו תשיחה, ולא אמר לי מה אני יכול לעשות בינתיים .
הוסטסניון
|
ניר זה לא שאני נעלם אתה פשוט שולח לי "?" אז אין לי מה להגיד לך על "?"
|
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
ואו נדהמתי ממה שקרה עם לומ.
וקוצי הוא אחלה בנאדם ,יש לך בעיה עם הלקוחותת וזה קורה אבל לו יש בעיה יותר גדולה תנסה להבין אותו .. זה בטח ממש ממש מכעיס , אם זה היה קורה לי הייתי ממש ממש מתעצבן. |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
ידעתי שברגע שחן ישלח את ההודעה, יהיה לזה הסבר.
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
זה ידוע וכמו שאחד המגיבים פה כתב
לא צריך על כל שטות לרוץ להוסטס.. וכמו שחשבתי יש הסבר מוצדק לבעיה חן הוא בן אדם שחבל על הזמן ומההודעה שלך הוא יצא לא אמין בכלל אז אם ברצונך למנוע אי נעימות.. תערוך את ההודעה שלך ותסגור איתו הכל בפלאפון/ אייסיקיו יום טוב לכולם! |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
אני ניסתי לתפוס אותו בפאלפון / באייסיקיו לפני שפניתי לפה והוא לא ענה לי.
ועדיין אין לו פתרון איך אני מוציא משם תלקוחות .
חבר וותיק
|
ציטוט:
# 19 |
חבר וותיק
|
חן זה לא קשור ניר מנסה לדבר איתך ה ? זה אומר עם אתה נמצא שם
זה לא שאין מה לענות תגיד לו כן ? אבל עזוב אני לא רוצה להתערב
הוסטסניון
|
אה ? מה אתה רוצה עדי ?
עניתי לו זה לא קשור הבעיה היא שהוא לא מבין שתפלאפון שלי אין עלי למה ? נשכח בקייטנה אבד ! זה א ! ב ) עניתי לו באייסי ואמרתי לו מה אפשר לעשות אבל הוא אומר לי טוב בינתיים תעשה ככה אני אומר לו אבל אני לא יכול נשמה ואני באמת שמצטער ונתתי לו פתרון שבינתיים יוריד אקסס הוא לא ענה לי על זה וישר שוב טוב אז תעשה לי ככה אז עניתי לו שוב אבל אני לא יכול נשמה עד סוף השבוע הזה... בקיצור הוא חוזר וחוזר ואני עושנה לו זה בעיה שלו כבר אם הוא מקבל תשובה וחושב שהיא לא מה שהוא רוצה כי באמת שזה לא תקלה בגללי אלה בגלל ך עדי ! לא אתה אישית אבל תקשלה שלכם אז באמת שאפילו להגיב פה לא היית צריך ! ג ) אני חוזר ואומר ניר כל התוכנה עובדת על האינטרנט זאת אומרת שאם אני יעשה שהיא לא תעבוד על אינטרנט כלום לא יעבוד לך לא אימיילים ולא כלום פשוט כלום ואני יוכל לעשות זאת רק בסוף השבוע כי אני חוזר כל יום בשעות אחר הצהריים ואז יש לנו פגישות צוות ! אז זה או לעבוד איתי ככה או למרוד ככה ששנינו נפסיד אני יפסיק אותך שזה חבל לי ואתה תפסיד מה שתפסיד |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|