|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בנוגע למי שרשם שמדענים הוכיחו שיש גלגול נשמות ושיש רוחות רפאים אז אני ישמח לראות את המאמר המדעי שאומר את זה! אני גם מאמין שיש עובדות וניסויים לטענות האלה...
אני לא מזלזל בדתות או רבנים למינהם, אני מזלזל באנשים שהם מטומטמים על פי עיקרון. אדם שאומר שה' הרחום, זה שאוסר על מוות מוקדם, עומד להרוג כמה מיליארדים של אנשים??!! אם מה שהרב הזה אומר שה' זה שעומד לחסל את מרבית האנושות, זה גם אומר שהוא היה אחראי למלחמת העולם השניה, והראשונה והלאה... ואם כן אז איך אתה מסביר את זה שילד בן 6 מאבד את רוב המשפחה שלו, את ההורים שלו ואת האחים שלו ואחיות שלו... אתה רוצה להגיד לי שילד בן 6 הוא ילד חוטא, אז הילד בן השש הזה הוא סבא שלי והוא יהודי ומאמין והוא הולך לבית הכנסת. אז הרב הזה לדעתי מטומטם כמו אותם הרבנים שמאמינים שהפיגועים זה מאלוהים. כי אם אלוהים רוצה להרוג את העם שלו, אז למה להאמין בו??!! האמונה סביב אלים החלה כתוצאה מניסיון להסביר את תופעות השמיים בתקופות הקדומות, (חלק מקורס היסטוריה באוניברסיטה). לכל החכמים למיניהם שיגידו שאני מזלזל בדתות אני ממש לא, יש אנשים שהם דתיים, וחרדיים וגם נוצרים שאני דווקא מעריך מאוד, ויש כאלה שאני מרגיש שאני רוצה לשלוח אותם לביקור בבית חולים. יבגני |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|