![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
העצוב והסמל אצלי אותו דבר ..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
3-4 שנים אתה כבר מעצב? ואתה הגעתה לרמה כזאת?...
אני היתי פורש העבודות בכלל לא ברמה של מעצב שהוא כבר 3-4 שנים |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
לא אהבתי את העבודות שלך...כמו שכולם אמרו-אתה חייב להשתפר לפני שאתה פותח חברה...קח שנה-שנתיים של עבודה ואז תפתח חברה...
בהצלחה!
# 15 |
חבר מתקדם
|
תודה אנשים על התגובות
תגובות בונות מאוד אני אקח לתשומת ליבי את כל הדברים שבוע טוב לכולם!
# 16 |
הוסטסניון
|
פורטפוליו חמוד ,תנסה להוסיף בו יותר גראפיקה ופרטים שימשכו את העין.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
להבא.
מפרסמים חברה רק לאחר שהכל גמור ומוכן על מנת ליצור רושם ראשוני כראוי.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
Fatal Error
|
תוריד את החלק של האנגלית מהפורטפוליו או לחילופין שפצר אותה ויפה שעה אחת קודם (to connect זה לחבר, זה לא לייצור קשר.. לא כותבים wellcom אלא welcome - רק ממבט חטוף)
בהצלחה
# 19 |
חבר פורום
|
בשביל לפתוח חברה, עדיף דבר ראשון זה להיות ברמה המתאימה, שלקוח יבוא אלייך אתה תדע איך לספק לו את השירות ולייעץ לו. ואיך אומרים? " אין חכם כבעל נסיון". לכן, לפני שאתה פותח את ה"חברה" שלך, הצעה שלי , תקרא מאמרים, תנסה לעשות עוד עיצובים ולא הוסטינג, כי כמוך יש עוד אלפים, נסה ליצור סגנון חדש, פשוט תחשוב Out of the Box ותראה כמה שזה שווה בסוף. אני אומר לך מנסיון, ולא בא במטרה להעליב או משהו.
כרגע אני עובד במשרד פרסום גדול , אני מקבל אימיילים מאומנים גדולים בארץ שרוצים שאני אבנה להם את האתר כמו : כלא שש, ברי סחרוף ועוד.. וכל זה באו כי אני עכשיו בתקופה טובה יחסית וגם עבדתי קשה כדי להגיע לרמה שלי עכשיו. לכן ההצעה שלי, אל תהיה לחוץ, נסה ללמוד כמה שיותר, אין מי שרודף אחריך, ולא מוצמד לך אקדח לראש. נסה לפתוח תיק עבודות קטן, לעבוד על סגנונות ללמוד עוד דברים ובסוף תאמין לי, העבודה משתלמת. אתה תבין כמה שאני צודק אחרי שיגעו התגובות ואתה תרגיש מלך! אם אתה צריך משהו תמיד אוכל לעזור לך. בפרטי תוכל לדבר איתי ואז נוכל לעבור האלה, בהצלחה!
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
כל מה שאמרו לך פה נכון..
אני יודע כמה שזה מוריד את הביטחון העצמי אבל כדי להצליח אתה צריך ללמוד עוד, אני לא מסתכל על זה שאתה מעצב 3-4 חודשים אני מסתכל על הרמה של העיצובים זה מה שמשנה, לא כמה זמן אתה מעצב אלא מה הרמה של העיצובים שלך כרגע כדי לפתוח חברה. ובינתיים לדעתי תקפיא את העסק, תלמד, תתנסה בדברים חדשים ורק לאחר מכן תציע את שירותיך לציבור. יום טוב ובהצלחה רבה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|