|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
חחח הוא צודק, יש נקודה בסוף הכינוי שלו ולך אין!! חחח
מזה השטויות האלה, יש לו את השם open כבר איזה חצי שנה נראה לי..ופתאום אתה נכנס לתמונה אומר לו שאתה לא משנה את השם ושהוא ישנה שם שכבר 90 אחוז מהאנשים מכירים אותו בשם הזה. Last edited by Amital; 28-07-06 at 19:42.. |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וזה באיסיקיו :S חח עם התשלום עשית לך פדיחה נקרעתי מזה :PP |
|
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
אם אני אקח למעצב שהרבה יותר ממני והרבה יותר מוכר את הכינוי תאמינו לי שיהיה הרבה מאוד המולה..
אז תעשו לי טובה.. אבל זה לא רק העיניין פה אלא גם ההודעות שהוא כתב לי.. שימו לב טוב אל זה. |
![]() |
# 14 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בהצלחה. |
|
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע בעיקרון אין לך שום זכות על השם הזה דוגרי לא?
אך אם אנחנו מדברים בגובהה העינים וכמו אנשים מתורבתים זה לא יפה אבל זה אפשרי וחוקי. אם השם שלך היה רשום על שמך והיו לך זכויות על השם זה דבר אחר לגמרי. ודרך אגב יש לי חבר שהשם שלו ביל גיטס מה תגיד על זה? מה ביל גיטס יו"ר של מיקרוסופט יכול לאגיד לו לשנות את השם? ההורים שלו קראו לו על שם ביל גיטס אבל לך תוכיח אחרת! |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
הוא לא כ"כ שואל אותך רק שתדע .. ולמה לא להתקרב אליו לא ראינו בכלל עיצובים שלו =\
עזבו ניראה לי צריך לנעול דחוף:P
# 17 |
חבר בקהילה
|
איזה ילדיים קטנים זה שם שלי זה שם שלו....
יש 2 Open יפה מי שממכם לא מתאים לו שיהיה עוד בן אדם אם אותו כינוי כמו שלו פשוט שיחליף וחלאס לדבר ולהתנהג כמו ילדים קטנים תשלם אני יחליף גנבת לי תניק וכל זה. ***לנעול מנהלים באמת אשכול מיותר!*** שבת שלום. אלירן. |
![]() |
# 18 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
שמפרסם את העסק שלו בפורומים של לקוחות שלי...חלאס להיות דפוקים. לגבי הנושא- נכון, זה די שטותי לפתוח ביקורת על דבר כזה כי אחרי הכל אין לך זכויות על השם הזה אבל לגבי התגובה שלו על כך שהוא מוכשר יותר - מאיפה לך שאתה מוכשר יותר? אה? בכללי לגבי השם - אם בא לי עכשיו להפך למעצב אני יכול להשתמש בשם...אבל כמובן מבלי להכפיש אף אחד אחר ולא לפגוע בזולת ![]() המשך יום נעים. נ.ב - רם בן חמו (נכון?), http://www.server-il.com - העסק שלך לא עובד שעה - 20:58. יום טוב.
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה שהשם שלך "מעוןרב" לא אומר שלא יגנבו לך... אגב -דיון מפגר. כל עוד הניק לא רשום כעסק כולם יכולים להשתמש בשם ל-"עסק" שלהם Last edited by WiseStyle; 28-07-06 at 20:05.. |
|
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
תסגרו ת'נושא.
בברכה, רם בן חמו |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|