![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הכירו את AStudios!
שלום לכל פורום Hosts!
קוראים לי אביחי שריקי (או באנגלית:Avichay Shriki-זה חשוב-תבינו בהמשך) אני מעצב(אתרים)כבר 3-4 חודשים והרמה שלי סבירה+(נראה לי...)וחתימות הרבה הרבה זמן בכל מקרה פתחתי חברה(לא רשומה בנתיים) קוראים לה-AStudios (משמעות השם- AS ר"ת של השם באנגלית studios-אני מעצב ומתכנת ולכן המליצו לי על סטודיו(וזה גם קשור לשם(אותה אות))) אתר החברה-לחץ כאן סמל מסחרי-http://i4.photobucket.com/albums/y135/avichaysh/b9507983.png (ניתן לראות בגדול בפורטפוליו) עיצוב אחרון- http://i4.photobucket.com/albums/y13...h/b9507983.png יצירת קשר- MSN-avichay11@hotmail.com icq-225168338 Email- as.studios@gmail.com זהו! נ.ב. העיצוב האחרון ניתן למכירה יום נעים!
# 3 |
חבר מתקדם
|
הלכתי על סגנון טיפה שונה בפורט
הפורט זמני וזה כמו מיני אתר כזה
# 4 |
Permanently Banned
|
אני מציע לך לקנות דומיין קודם כל =\
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האתר שלך יפה - השאר לא ממש
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מה דעתך ללמוד עוד קצת לפני שאתה פותח חברה?
ראיתי את העיצובים שלך ויש כמה דברים שאתה צריך לשפר והימנעות מהדפקטים הקטנים האלה באים רק מניסיון... תנסה ללמוד דברים חדשים ושיטות חדשות שתוכל להישתמש בהם בעיצובים שלך... אי אפשר לדעת לעצב 3 חודשים וכבר להתחיל למכור... עיצובי אתרים זה לא חתימות...
# 7 |
חבר וותיק
|
אתה נמצע בעסק רק 3-4 חודשים והרמה שלך, כפי שאמרת, סבירה +...
בשביל לפתוח חברת עיצובים, צריך 3-4 שנים (לא חודשים) ורמה מקצועית +. אני מציע שלא תתחיל מעכשיו, ותשמור לך את כל "הנאות הכסף" לשלב מאוחר יותר, אחרת זה לא יהפוך להנאות... בהצלחה בהמשך. Last edited by FlashBoy; 28-07-06 at 18:09.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רמה גבוהה מדי. כמו שאמרו לך, תחכה שתשתפר ואז תחשוב על העתיד
והקישור של העיצוב האחרון ששמת זהה לזה של הלוגו שלך
# 10 |
חבר חדש
|
עבודות חמודות אבל אני נאלץ להסכים עם מה שאמרו מעלי הרמה לא מספיקה בשביל לפתוח חברה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|