![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
![]() רציתי לתת ביקורת טובה ל אנטר סרב ביגלל ש!!:
שרת חדש ויציב מאוד טוב!! תמיכה מעולה הם (כפיר ויבגני) עוזרים גם בדברים שלא קשורים להוסטינג. יחס ללקוח מעולה כל בעיה ישר הם עונים לך! מחירים זולים ביותר הכי זולים שמצאתי (אחת הסיבות שהלכתי אליהם בהתחלה)!! אממ מה עוד אפשר להגיד...! שווה כל שקל www.enter-serv.biz נ.ב- לפי מה שכפיר ויבגני אמרו לי העיצוב עולה היום או מחר בבוקר ולפי מה שאני יודע הוא עיצוב מדהים וכדי לחכות! |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
התחלתי לעבוד בה היום שמח שאתה מרוצה
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
וואלה יפה אולי אני יקנה מהם דומיין
משתמש חדש
|
אממ שמעתי שהם טובים
עכשיו אני רואה שהמחירים שלהם גם זולים אני ייצור קשר עוד כמה זמן איתם אולי בקשר לרייסלר... |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני מכיר את כפיר אישית כבר כמה שנים בן אדם טובאוהב לעזור גם את יבגני אני מכיר וגם בן אדם טוב
לפני כמה זמן הם עברו לשרת חדש ביחד אם הוסטרום לפי מה ששמעתי שרת יציב ומהיר שיהיה רק בהצלחה |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ידוע שהם טובים.
|
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחח אור תודה גבר באמת שמחים לעזור לך בהכול תהנה כמה שאפשר ותישאר לקוח קבוע ומרוצה שלנו!
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אין ממש מה להוסיף..רק לאשר הכל.. אנשים נהדרים שם באנטר סרב..
יש לי איתם שיחות יומיומיות והם באמת אחלה אנשים.. גם השרתים שלהם כמותם חח מעולים ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
ידוע שיש להם אחלה חברה ואחלה שרת
![]() אני מכיר את כפיר ויבגני הרבה זמן אחלה מנהלים. ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|