|
![]() |
# 1 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גם עם אני מגבה זה בכלל עם אני רוצה לעבור שרת או משהו אני לא מתכנן שכל האתר שלי ימחק לתמיד מישהו צריך להבהיר את זה אבל אף אחד לא טרח להבהיר שזה אפשרי ובגלל זה נוצר מצב כזה שלהרבה אין גיבוי כמוני ציטוט:
משתמשות בו אז כנראה גם הם צריכים ללמוד מהטעות הזאת ------------------------------------------- תשמעו עוד דבר כשבאתי לחברה אמרו לי שלא יהיה נפילות הבטיחו לי אמינות יציבות החברה לא פועלת מעל 60 שעות זה פשוט מטורף תארו לעצמכם מה זה עושה לעסק... לא רק הגיבוי גם כשהשרת לא עובד 60 שעות זה דבר בפני עצמו
פיתוח אתרים Last edited by aviram; 26-07-06 at 00:06.. |
||
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מדבר איתך וקורה משהו כזה שנשרף הארד דיסק.. אף אחד לא מחויב לגבות לך את זה.. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עם יש נפילה כזאת יש הארד דיסק גיבוי ולכל חברה צריך להיות את זה וזה צריך להיות חוק כזה אני לא מבין איך זה יכול להיות מצב שימחק לי כל התוכן של האתר והאתר לא יהיה פעיל מעל 60 שעות... לא אמור להיות דבר כזה ועם היו אומרים לי את זה כשהתחברתי ודיברתי עם דני לא היתי מתחבר
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה בדיוק מה שאמרתי , הרי צריך להיות ל-LOM הארדיסק גיבוי , לא ? הרי היא חברה מקצועית ורצינית , אז איפה כל התוכן ? בכל מקרה , חלאס טחנו את הדיונן מכל מקום אפשרי מציע למנהלים שינעלו את הדיון והלקוחות ייפנו למנהלי LOM באופן אישי . ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|