|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
חברה המחירים באתר לא מעודכנים ! המחירים החדשים יעלו בקרוב עם האתר החדש , איתכם הסליחה ! וגיא , אני לא מבין כואב לך לראות שיש חברות שנמצאות בשוק יותר זמן ממך כאילו ? אני לא מבין אותך בתור מנהל אתה לא אמור לרשום את העקיצות האלה ... (מצטער שהכאבתי לך). |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אנחנו לא עובדים כרגע עם פאוור ריסיילר אבל יש מיני יעודי ... Last edited by omerS; 24-07-06 at 22:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה, אחלה מבצע שווה..
רק משהו אחד מציק לי טיפה.. שנכנסתי לאשכול ציפיתי למחירים דיי גבוהים למרות שזה מבצע,אך שנכנסתי ראיתי ריסלייר 3 גיגה ב 50 שקל, אישית? התאכזבתי קצת ממכם.., אתם מדברים לעלות את השוק.. איך אפשר לעלות עם מחיר כזה?? התגובה שלי לא נועדה לפגוע, אך ורק בגדר עצה בלבד. שוב, בהצלחה מכל הלב.. בברכה, עמיטל ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
המבצע הוא בתוקף לשבוע בלבד ... אחרי זה המחירים חוזרים לגדר הרגיל ![]() המשך שבוע טוב לכולם . |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לעומת זאת, יש כאלה שמוכרים 500 מגה ו50 ג'יגה תעבורה ב50 שקל.. ובריסלירים רושמים 3 ג'יגה אחסון ו200 ג'יגה תעבורה ב50 שקל.. דופקים את עצמם, וראיתי חברות כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מעביר פה ביקורת על זה שדיברת פעם על זה ששוברים שוק ופתאום אתם יוצאים במחירים כאלו להזכיר לך דברים מלפני כמה שנים? או שהכסף עלה לך לראש ושכחת דברים? ועוד החזקתי ממך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|