|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחפש ביקורת על השירות "advernet.co.il"
שלום חברים,
אני בעלים של אתר די גדול ניתן לומר, יש לי כ-3,000 ומעלה כניסות ייחודיות ביום. אומנם לא אתר עם כמות מטורפת של נכנסים, אך בהחלט ניתן להפיק ממנו סכום יפה מאוד. הכנסתי פרסומות של IMEDIA ובכל פעם שלחו לי סטטיסטיקות של 600 ש"ח ומעלה... ע"פ הנתונים המשתמשים באתר שלי מאוד אוהבים ונכנסים לפרסומות המפורסמות באתר רק אם הן של IMEDIA מכיוון שמדובר בפרסומות פלאש, צבעוניות ובעברית. לעומת פרסומות של גוגאל כשניסיתי לשלב, שהן טקסט נטו ופשוט לא משכו שום לחיצה !!! נתקלתי דרך האתר fresh בשירות "advernet.co.il" ורציתי לדעת את דעתכם, האם הם אמינים? גם IMEDIA בתחילה נראו לי מאוד אמינים, אבל בכל פעם הם מנסים לעכב תשלום עוד ועוד... אני רוצה שירות שישלם בדיוק בתאריך שהבטיח ושיהיה עם מי לדבר. תודה רבה ! Last edited by ohad; 24-07-06 at 21:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני בטוח שאתה יכול לשאול כל מומחה גוגל אדסנס מה יותר טוב גוגל אדסנס או אדבר נט ואיימדיה ואני בטוח שכל אחד יכול להגיד לך שאפשר להפיק פי כמה וכמה יותר כסף מאדסנס, רק צריך לדעת איך.
אשמח לקבל קישור לאתרך וכך לתת לך עצות אולי.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אשמח, המון המון תודה לך. שלחתי לך את הכתובת בפרטי. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אשמח לקבל לינק בפרטי.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אגב, מגוגל אדסנס אפשר להרוויח בדיוק כמו שאתה מרוויח מאיימדיה, ויותר, פשוט צריך ללמוד איך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שלחתי לכולם את האתר בפרטי.
אבל קצת פספסנו את הנקודה, לא רציתי חוות דעת על האתר שלי אלא על השירות של advernet. תודה רבה למי שיוכל לעזור ! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
דרך אגב אתה יכול ליקבוע גם שהפירסומות שיופיעו אצלך יהיו רק פירסומות של תמונה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ohad - אדבר נט בהשוואה לשירותים כמו גוגל אדסנס גרועה מאוד(אדבר נט גרועים לא גוגל אדסנס).
אבל במקרה שלך זה מה שמתאים לך, במקרה שלך אי אפשר לקבל מאקסימום רווחים מגוגל אדסנס, בפורום שלך הכי מתאים זה מודעות פלאש גדולות וכדומה. רק כאשר יהיה אדסנס בעיברית מלא, זו תהיה אפשרות טובה להכניס את המודעות כמו שאמרתי לך בה"פ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|