|  24-07-06, 17:07 | # 1 | 
| חבר בקהילה | 

תיקון קוד מסויים[כל השפות]
			 כאשר אני בודק את תקינות הקוד האתר רושם לי שהקוד הבא אינו נכון HTML קוד: <marquee scrollAmount='1' scrolldelay='10' OnMouseOver='this.stop()' OnMouseOut='this.start()' direction='right' height='23' width='662'>בדקתי אצל BLUENOSE בפורטופוליו אבל לא הבנתי מילה! תודה למי שיעזור. 
				__________________ בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! | 
|   | 
|  24-07-06, 17:09 | # 2 | 
| משתמש - היכל התהילה | marquee כבר לא תקין. תריץ חיפוש בפורום... | 
|   | 
|  24-07-06, 17:16 | # 3 | 
| חבר בקהילה | תודה אחי סליחה על הספאם מצאתי http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18591 *לא עזר לי ממש כי אני צריך לא אנכי* 
				__________________ בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! Last edited by l!ornet; 24-07-06 at 17:41.. | 
|   | 
|  24-07-06, 19:01 | # 4 | 
| אין כמו ב127.0.0.1 | יש גם לאופקי אבל הוא לא פעל לי אממ ד"א גם כתיבת SENTENSIVE לא נכונה onMouseOut שונה מonmouseout ( השני תקין. ) | 
|   | 
|  24-07-06, 19:06 | # 5 | 
| חבר בקהילה | טוב אז תיתן לי לינק לאופקי אני ינסה פשוט אני לומד וכבר הגעתי רק ל 15 (בלי marquee) אז אני ממש רוצה לפתור את זה 
				__________________ בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! | 
|   | 
|  24-07-06, 19:21 | # 6 | |
| кто ты? | ציטוט: 
 | |
|   | 
|  24-07-06, 19:35 | # 7 | 
| משתמש - היכל התהילה | יש גם אנכי באיזו תגובה שלי למישהו, שוב, חיפוש יפתור את הבעיה... ניתן לראות את זה מיושם ב: nnnnn.ws ^^ | 
|   | 
|  24-07-06, 20:31 | # 8 | 
| חבר בקהילה | לא אין שם דוגמה יש מצב מישהו משכתב תמדריך האנכי? זה חשוב 
|   | 
|  25-07-06, 00:37 | # 9 | 
| חבר בקהילה | יופי הצלחתי לעשות והאתר כולו תיקני לפי DTD HTML 4.01 Transitional והכול מצויין! תוך ערב אחד הכול יצא תיקני בלי אתר ובלי מדריך תוכלו לראות תאתר באשכול שפירסמתי *סליחה על הדאבל אי אפשר לערוך* 
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |