![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שאלה ב AJAX.
כתבתי את הקוד שמקבל+פולט את הנתונים לדף ב AJAX(JS).
עכשיו, יש לי פונקציה, ואל הפונרציה הזאת מישומה, אי אפשר לשלוח משתנה, שאני משתמש בו בפונקציה. הינה: PHP קוד:
עכשיו אני רוצה לקבל בSChanged את המשתנה MainParantIDForPrint בצורה הבא: PHP קוד:
הבעיה היא שאני לא יכול! הכי אני מפעיל את הפונקציה הזאת דרך כאן: PHP קוד:
אז שיניתי את זה לזה: PHP קוד:
וכמובן שID זה משתנה מוגדר, משתנה שאני מקבל בפונקציה הזאת(הפונקציה שכתבתי כאן רק חלק ממנה. ו ID בטוח יש בו מידע). ושאני עושה את זה, הדפדפן מראה לי ERROR, ושאסור לעשות כזה דבר. יש אולי דאך לעקוף את זה? מה שאני רוצה לעשות בעצם זה, זה: PHP קוד:
וכן, האלמנטים האלו קיימים, אני לא שולח למשהו ריק. אני שולח ל DIV שיש לו את ה ID הזה. משהו אולי יודע איך אפשר לערוף את זה או משהו? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
נראה לי ב JS שכשאתה מגדיר משהו הוא תקף גם בתוך הפונקציה, אז תנסה לעשות
var id=5; ותנסה להשתמש בזה בתוך הפונקציה |
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
כן הוא תקף בתוך הפונקציה.. אבל זה מראה שגיאה בעמוד.זאת אומרת זה לא נותן לי לשלוח: PHP קוד:
זה מראה שגיאה..\: (בעמוד) |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
תנסה ככה :
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מבין בAJAX וגם לא הכי בJS
אבל אתה בטוח שאפשר לעשות: קוד:
onclick="var ID=1; TheFunction(1,1);" קוד:
onclick="(var ID=1) && (TheFunction(1,1));" |
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
(אמרתי ID כי הרבה יותר קל לכתוב את זה מאשר MainParantIDForPrint כל פעם כדי לבדוק ![]() mlnn אני תמיד מפעיל בדרך הראשונה מספר פונקציות בארוע אחד, מישומה פה זה לא פועל.. ובחיים לא ראיתי משהו עם הדרך שאתה עשית:| ננסה אותה חח..(למראות שלא ניראה לי שהיא תעבוד..ננסה ![]() עריכה---- הצלחתי בסופו של דבר ![]() תודה RS324(על זה שהזכרת לי שזה משתנה גלובלי שפועל גם בתוך פונקציה ![]() מה שבעצם הייתי אמור לעשות זה להגדיר את ID מראש ככה: <script> var ID; </script> (כמובן שכחלק מהקוד) ואז לקרוא לזה ככה: onclick="ID=1;fun(1,1);"
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 23-07-06 at 01:39.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|