|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חסום
|
ציטוט:
יש לך את visual C#.NET שיש בו כבר קומפיילר |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם VBS(שאני משתמש בו באינטרנט עם ASP), הוא אותו הדבר כמו VB 5-6 , אז אני יודע, לפי מה שאמרו לי והראו לי פעם זה אותו הדבר, אבל אף פעם לא ניסתי..
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תוריד גרסאת Express של VC#.NET |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
אז כך
א ) לא ולא זה רק VB 6-5 זהו . ב ) זה שאמר שיצא מהתעשייה צר לי אבל אתה צריך לצאת מהבועה . ג ) חברה שלא יגיבו בנושא הדיון אני יאלץ לשוחח עם תומר על הודעתם והאזהרות ... אה בקשר ל - ב . רק שתדע אם הגירסאות הישנות יצאו מהתעשייה תתפלא Spyware Doctor ועוד תוכנות ענקייות בנויות ב VB |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
סורי על הדבל אין לי אפשרות לערוך
תבינו זה VB גירסא 5 או 6 בלבד והתחברות לאינטרנט זאת אומרת קבלת מידע מהאינטרנט למשל קוד מקור של אתר אינטרנט וכדומה ... זהו ! התחברות בקוד VB לא משהו אחר . תודה |
![]() |
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עשיתי מחשבון בCPP זה נחשב(כזה שאתה מכניס מפסר לוחץ אנטר, ואז מכניס פעולה לוחץ אנטר, ואז עוד מספר)?
לא ראיתי פה מדריכים לVB |
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
VB יצאה מהתעשייה במובן שאני לא מכיר חברה שמפתחת דברים חדשים בVB. היחידים שמשתמשים בזה, הם כאלה שתקועים עם COM-ים ורכיבים ישנים, שאין להם כח להעביר אותם. או לחילופין, חברות מועטות שמחזיקות צוות פיתוח של VB ואין להם כח להכשיר אותו מחדש.
|
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
אם אתה באמת לא מכיר סימן שאתה עדין בבועה מצטער שתגדל אתה תצא ממנה
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה לא אומר שvb זה חרא! |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
למעשה אני עובד כרגע על אטימת תוכנה שבניתי לפרוייקט חדש בדקור,
והיא כוללת העברת מידע עם השרת... לא בעיה ממש לעשות כפתור למשל בVB שישלח את הגולש לכתובת מסויימת שהיא מפעילה ע"י GET משו' עם השרת... אם כבר לעשות אתגר שמשלב VB וצד שרת אז כבר שVB תתחבר למסד או משו' אבל לצערי רוב חברות השרתים חוסמות גישה מרחוק לשרתי הMYSQL שלהן. וקוצ'י קבלת קוד מקור של כתובת HTTP מסויימת זה מאוד פשוט. אפשר להגיד כמו echo בPHP. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|