|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
#2 צודק..
העלו מחירים אין מה לעשות. בעיה שלך לא מתאים לך? קח תכסף בחזרה. מה שעולה בזול נגמר באסון. Last edited by Rothem; 22-07-06 at 20:18.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מאור עשה תקנון והכל במיוחד למבצע שעשינו
ובוא היה דבר כזה: -במידה והספקית איפאוור שממנה אנו מזמינים מעלה את מחירה ככה יעלה סכום הדומיין ** זה שאתה לא מסכים לדבר הזה , זה כבר בעיה שלך |
![]() |
# 3 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואי ואי ואי אתה צריך לקבל באן לשבוע אם ככה. ה' יעזור מלקוחות כמוך. מכיר את הבנאדם אישית. ציטוט:
|
||
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם בחנות מוצרי חשמל קיבלתי מחיר מצבע, ואחרי יום שהזמנתי מהחנות המחיר עלה, אז גם המחיר שלי יעלה? לא.. אני כלקוח במבצע.
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למה? כי ידעתי שמצב כזה ייקרה. תריצו חיפוש על הניק שלי בפורום הזה ותמצאו שם את הסעיפים שרשמתי באחת התגובות פה. אני ציינתי שבמידה ושולחים בדואר זו בעיה שלכם במידה והמחיר משתנה. בשביל זה אני עובד רק עם הבנקים- היום אתה מעביר באותו רגע אני מקבל את הכסף. במידה ובאמת היית מעביר לי בבנק ובאותו יום היה מגיע לי הכסף ולא הייתי יודע שIPOWER העלו מחירים אז באמת זו הייתה אשמתי והייתי מזמין לך. אבל ברגע שזו לא אשמתי מצטער מאוד אני לא אשא בתוצאות ולא אפסיד כסף. |
|
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
![]() ציטוט:
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
"מה שעולה בזול נגמר באסון",כאילו אתה חושב שאין לעסק הזה איכות? למה מי אתה שתשפוט אם לא היית לקוח שלהם? נריה,מאור ועמיטל בחורים על הכיפאק דבר איתי באייסיקיו אני אנסה לעשות משהו יש לך אותי נריה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|