|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לקראת אתגר VB שאלות ...
אז כך .
לא מזמן ישבתי ודיברתי עם תומריקו על אתגר ב VB אני יהיה שופט מאחר ותומר לא ממש בעניין של VB . אז לפני שיהיה האתגר (שבוע הבא) אני רוצה לדעת את הרמה של האנשים פה ב VB בכדי שלא להגזים עם האתגר ![]() אז אשמח לדעת אם מישהו יותר לעשות תוכנות אשר הן מחוברות לאינטרנט זאת אומרת מישהו יודע ליצור חיבור לאינטרנט ? אמממ בכל שיטה שיש למשל שישלח POST לדף ב PHP ויכניס למסד נתונים נתון .. או מישהו יודע ליצור חיבור לאייסיקיו ? שכל אחד יכתוב בערך משהו שהוא עשה משהו גדול (לא חברה לא ולא מחשבון לא נחשב LOL ) בברכה חן וכן יש לי אישור מתומר .. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה בטוח שמחשבון לא נחשב? T_T
עבודה עם קבצים בעיקר... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
זהו שאני רוצה לדעת מה אתם יודעים לעשות רק VB בסביבת עבודה או שהוא באינטרנט גם ?
זאת אומרת שהוא יודע לקבל עידכונים מהאינטרנט וכדומה ? אני מקווה שעד יום שישי יכתבו לי פה הכל כל מי שמשתתף ובמה הוא שולט כי אני לא רוצה לעשות אתגר שרק אני ידע תתשובה שלו >< |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טיפ:
משתמשי Visual Basic.NET 2005 יכולים להשתמש ב Namespace החדש שנוסף (לא ממש ניימספייס, טריק של הקומפיילר) שנקרא My. ניתן להשתמש ב My.Network בשביל דברים שקשורים לרשת. נושאים אחרים שקשורים לרשת, או בגרסאות קודמות של דוט.נט, כמו שהזכרת (שליחת נתונים בפוסט לאתר), כרוכים לעיתים בשימוש ב WebResponse & WebRequest, ועוד אובייקטים שונים. משתמשי VB6 יוכלו לעבוד עם WinSock. בכל אופן, אתה יכול לפרט יותר? הייתה תקופה שהתעסקתי עם VB.NET, אבל עברתי לC# ![]() עריכה: בעצם... VB6 או דוט.נט? Last edited by omaniusd; 20-07-06 at 17:42.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אז נגביל את זה ל 5-6 שיהיה יותר קשה כי שם לא נותנים לך מגש זהב :O
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
נותנים נותנים ! בהרבה תאמין לי
בכל מקרה אנחנו נעבוד באתגר על VB 6-5 אז רק שכל אחד יכתוב את הרמצה שלו בערך .. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולנושא:איך אני יכול להגדיר לך תרמה שלי לפי מה? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אני לא מבין את ההיגיון של לעבוד בכלי שיצא מהתעשייה. על אותו משקל, נעשה אתגר בפורטרן, כי שם באמת לא נותנים כלום על מגש של זהב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |