![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[CSS] שאלה בנוגע לעיצוב אתר
רציתי לדעת אם אני רוצה לעצב אתר ואני לא רוצה לחתוך את העיצוב בפוטושופ אלא רק להכין את החלקים שאני צריך בפוטושופ ואת השאר ידנית אז אני צריך לדעת CSS ?
אני שואל את השאלה הזו מכיוון שבניתי אתר בשביל האימון ב-HTML וחלק מהאתר עצבתי בפוטושופ (כפתורים, לוגו, באר ועוד...) וכאשר הוספתי את החלקים האלה לעיצוב המבנה שלו ניראה בדיוק כמו שרציתי אבל נוצרו לי רווחים גדולים בין הכפתורים ודברים דומים, בעיקרון הדברים האלה הפריעו לי רק מבחינה עיצובית. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שאתה חייב לדעת CSS בשביל לקודד עיצוב בצורה מושלמת, אבל מינימום לדעת HTML ברמה מצוינת
![]() בד"כ נוצר רווח גדול בגלל הרווח בין התאים בטבלה. לכן תוסיף לטבלה cellspacing="0" cellpadding="0" בהצלחה
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
עיצוב חייבים לחתוך.
יש טכניקות בCSS שיגרמו לך לבטל את הרווחים למשל. HTML קוד:
<html> <head> <style> img {margin:0;padding:0;border:0;} </style> </head> <body> <button.................. /> </body> </html> |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קוד:
<body topmargin="0" leftmargin="0">.....
![]() |
# 5 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תודה לשניכם על התגובות.
Tal Aviel בקשר לתגובתך- באתר שבניתי יש פריימים והתפריט נמצא בצד ולכן אני לא הייתי זקוק לטבלה מכיוון שכל הכפתורים באותו הגודל ולכן פשוט הצגתי אותם אחד מתחת לשני ונוצר רווח גדול בין כל כפתור לכפתור. BlueNosE בקשר לתגובתך- אתה יכול בבקשה לכתוב לי מה אומר כל אחד מהמאפיינים של התמונה שכתבת? תודה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|