|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
עסק רשום [?]
|
[שפות (צד לקוח, צד שרת)]
HTML,PHP,SQL,Pascal,Assembler,VB,VB.Net HTML ---[התחלתי ללמוד ב..]13 ---[המשכתי?]כן PHP,SQL ---[התחלתי ללמוד ב..]17 ---[המשכתי?]כן Pascal ---[התחלתי ללמוד ב..]12 ---[המשכתי?]כן Assembler ---[התחלתי ללמוד ב..]16 ---[המשכתי?]לא VB,VB.Net(.Net אלמד שנה הבאה) ---[התחלתי ללמוד ב..]16 ---[המשכתי?]כן [מוכר מערכות?]לא [אם כן מאיזה גיל? לאיזה גילאים? ובתמורה למה?] [תוכנה לעריכת טקסט]DreamWeaver האלופה [תוכנה ל'קידוד' (חתיכת) עיצובים]ImageReady האלופה גם כן [שרת ביתי / FTP]FTP שרת ביתי [סביבת השרת]לינוקס או ווינדוס(אם ביתי אז ווינדוס) |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חסום
|
ציטוט:
תודה שתיקנת אותי ![]() פסקל תומכת בOOP?!? חחח יפה יפה השתכללו אבל עדיין לא נראה לי שזה אפשרי לבנות משו רציני עם השפה הזאת, למרות שלא יצא לי להסתכל על התיעוד שלה לעומק. Last edited by AFI; 19-07-06 at 20:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה ככה כבר מ 1990. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
טוב לדעת |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
[שפות צד שרת וצד לקוח]
התחלתי ב-ActionScript ב-FLASH, בגיל 10. המשכתי לHTML אח"כ Visual Basic אח"כ JavaScript אח"כ CSS אח"כ C++ אח"כ PHP הייתה לי תקופה קצרה מאוד של ASP, ואני לא אוהב את השפה הזאת ![]() עכשיו אני מתכוון ללמודASP.NET. [מוכר מערכות? כן] [מאיזה גיל? 13 וחצי אם אני לא טועה. (PHP) לאיזה גילאים? לא רלוונטי. בתמורה למה? כסף.] [תוכנה לעריכת טקסט - NotePad} [תוכנה לקידוד - Photoshop לחתיכת העיצוב ואז XHTML נקי.] [FTP] [מעדיף UNIX אם אין ברירה אז WINDOWS.]
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
רק בגרסא של בורלנד השינוי של הOOP.
בפסקל המקורית, כמובן, אין את זה. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
Whatever
|
ציטוט:
((אם מישהו רוצה תכנות לעיצוב בלי טבלאות (!) תקני ועובד בכל דפדפן כולל אקספלורר שיצור איתי קשר))
![]() |
# 29 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() רגע..אם אתם כל כך מקפידים...אתם תתנו לי עכשיו אזהרה? (Please...DONT!) |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
[שפות (צד לקוח, צד שרת)]
php, html ---[התחלתי ללמוד ב..] 12 וחצי ---[המשכתי?] כן [מוכר מערכות?] לא [אם כן מאיזה גיל? לאיזה גילאים? ובתמורה למה?] - [תוכנה לעריכת טקסט] notepad [תוכנה ל'קידוד' (חתיכת) עיצובים] imageready [שרת ביתי / FTP] כל מיני שרותים חינמיים ברשת [סביבת השרת] linux
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|