|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר פורום
|
דיי להספים תנו לו באן סעמק!
כולם נגדך מי יאמין לך לאזעזל! ברצינות לך לישון!!! |
![]() |
# 52 |
Permanently Banned
|
יש פה אימייון על כולם עלי ועל עמיטל...המילה משטרה ותיק במשטרה זה רק איומים שהוא יספיק להתריד...
<^>ע!מר*<^> אמר/ה: אני מוריד גיבוי מהחשבון של הdo ומוחק <^>ע!מר*<^> אמר/ה: את החשבון point-serv.com אמר/ה: אתה יכול גם את סטייל <^>ע!מר*<^> אמר/ה: ססבבה <^>ע!מר*<^> אמר/ה: מה הסיסמא <^>ע!מר*<^> אמר/ה: לFTP <^>ע!מר*<^> אמר/ה: אני יקח את הדברים שלי <^>ע!מר*<^> אמר/ה: וילך point-serv.com אמר/ה: אתה צריך לדעת לא אני. point-serv.com שולח/ת: <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה לא מעלה את העיצוב <^>ע!מר*<^> אומר/ת: מיצידי אתה יכול להזדיין point-serv.com אומר/ת: רוצה אני יבטל את השליחה? point-serv.com אומר/ת: אין לי בעיה. <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תבטל תיראה כמה שיחות תקבל לבית point-serv.com אומר/ת: טלפון ו100 יפתור הכל. <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ייאלה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תתקשר <^>ע!מר*<^> אומר/ת: לבני זונות האלה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: הם יכולים לימצוצ לי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יילד שרמוטה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכההההה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: נו תתקשר <^>ע!מר*<^> אומר/ת: כוס אמאמ שלהם מסור להם דש <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יש לי חבר אקר חכה חכה לך ולעמיטל יזיין את השרתים כמו שאני וחבר שלי זיינו את השרתים לחברת lom <^>ע!מר*<^> אומר/ת: וליאיר מי לינוקס חכה יבן זונה אתה תיהיה גמור <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יש לי תכתובת שלך הכול <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכה point-serv.com אומר/ת: אתה יודע שמעז שיש לי מסנג'ר יש לי היסטוריה של כללל אנשי הקשר. <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ו... <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ? point-serv.com אומר/ת: אני יכול לפתוח לך תיק במשטרה על איומים <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יטיאלההההההההה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ייאלההההה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תפתחחח <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יילד טמבל תפתחחח <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה חושב אני אחד ההומאים <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אהה אני אומר לך פעם אחרונה המשטרה על הזין שלי אני לא מפחדד <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני מפחד מי מישו אחד <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ה' <^>ע!מר*<^> אומר/ת: מיצידי שירצחוא ותי תבין <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני עושה שטויות בחיים ואתה תריאה מזה שטויות חכה חכה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני הייתי איתך בנאדם טוב אתה לא מכיר את הצד השני שלי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: עכשיו אתה תכיר ישרמוטה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: והמון יודעים מרדיו סטייל שהצד השני שלי לא טוב <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכהה point-serv.com אומר/ת: אחרי הגיבוי תגיד שלום <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני יגיד <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אם העיצוב עולה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה מת <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכה אתה תקבל <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ב3 <^>ע!מר*<^> אומר/ת: צילצולים <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יילד זונה point-serv.com אומר/ת: תקלל כמה שבא לך. <^>ע!מר*<^> אומר/ת: סבבה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: חכה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: כול המשפחה שלך <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תקום point-serv.com אומר/ת: סבבה. point-serv.com אומר/ת: יאללה ''אחי'' ''גבר'' ''כפרה'' ''נשמה'' ''אחי היקר''' ''מואה'' ''אוהב אותך'' ''אתה יודע שאני אוהב אותך'''...הכללל זיוני שכל אחד גדולים...אז אם כל הכבוד [ואין] אני יגיד לך בסוף הגיבוי ביי point-serv.com אומר/ת: 680 <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תגיד בי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ייאלה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה תריאה מאיפה משתין הדג <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יש לי שיחות חינם point-serv.com אומר/ת: תאמין לי אני יודע. point-serv.com אומר/ת: תהנה.ץ point-serv.com אומר/ת: אהה ואם יש לך שיחות חינם <^>ע!מר*<^> אומר/ת: סבבה ואתה לא מעלה את העיצובים שנתתי לך point-serv.com אומר/ת: צלצל למשטרה. <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אין לי למה point-serv.com אומר/ת: יש לך <^>ע!מר*<^> אומר/ת: שלא תעלה אף עיצוב <^>ע!מר*<^> אומר/ת: שלי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: לחברה שלך point-serv.com אומר/ת: תפתח לעצמך תיק למה השיחות עולות לי כסף <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ושם רע יהיה לך לחברה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אמרתי לך <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ואני אומר פעם אחרונה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: המשטרה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יכולים לימצוצ לי point-serv.com אומר/ת: גם אתה להם <^>ע!מר*<^> אומר/ת: נכון <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה תיצטער <^>ע!מר*<^> אומר/ת: על הכול <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני נישבע לך <^>ע!מר*<^> אומר/ת: בספר <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תורה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ואני לא נישבע סתם <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אני דתי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: שומר <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אתה תיצטער על הכול!!! <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יחתיכת זונה חבל שהשקעתי עליך שעות <^>ע!מר*<^> אומר/ת: יזבלל point-serv.com אומר/ת: הכל היה שקרים!!! point-serv.com אומר/ת: מצדך <^>ע!מר*<^> אומר/ת: איזה שקרים ? <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אה יבן זונה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: איזה שקרים ישרמוטה איזה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ? <^>ע!מר*<^> אומר/ת: הבטחתי לך משו ולא קיימתי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ?? <^>ע!מר*<^> אומר/ת: אה יזונה אהה העברת "backup-Jul-17-2006-1.tar.gz" הסתיימה. point-serv.com אומר/ת: ביי point-serv.com אומר/ת: ואני מחקתי את השרת שלך point-serv.com אומר/ת: עכשיו <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ביייי <^>ע!מר*<^> אומר/ת: תיהיה <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ער <^>ע!מר*<^> אומר/ת: לענות לטלפון <^>ע!מר*<^> אומר/ת: ביי |
![]() |
# 53 |
Permanently Banned
|
לא כולם נגדי !
|
![]() |
# 54 |
Permanently Banned
|
איזה שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!
ממש שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן |
![]() |
# 55 |
Permanently Banned
|
אתה בין השקרנים שאני מכיר תן הוכחה שאתה צודק ואני לא בלי עמיטל ייאלה
|
![]() |
# 56 |
Permanently Banned
|
דבר ראשון גגם אני יכול לערוך הודעות ולהראות להם
|
![]() |
# 57 |
Permanently Banned
|
עומרי מתוקי חמודי נשמה שלי תקשיב לי...פה זה לא צ'אט פה זה פורום רושמים הודעה וזהו אז ככול שאתה רושם יותר הודעה זה מראה שאני יותר ויותר צודק...תחשוב על זה..
|
![]() |
# 58 |
Permanently Banned
|
חמוד שלי תקשיב שנינו נתנו אותו הוכחות ! אז תודה באשמה שלך כי על השקר הזה אני לא יוותר
אני מודה שעיתי בעבר שטויות גדולות אבל זה אני לא עשיתי בחייים שלי בחיים !!!!!!!!! |
![]() |
# 59 |
Permanently Banned
|
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך??
לי מאמינים לך לא! |
![]() |
# 60 |
Permanently Banned
|
אתה מביא חברים שלך בפורום אתה לא יכול להיתמודד באי סי קיו
רוצה לידפוק אותי על דברים שלא קרו מה אתה אומר על זה ? |