|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה אתם מסתכלים רק על העיצוב ?
אם יגידו לכם ש-WALLA שווה 30 מיליון מה תגידו ? "יש כאלה שיקחו על העיצוב הזה 500 שקל?" יש לאתרים האלה כתבים יש מעדכנים הם שלחו לחו"ל אנשים ... יש שם את העמוד של השחקנים עם הצילום .. יש חנות כנסו ותראו קיצור . |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא אהבתי את האתר.
לא נוח, הניווט קצת מעצבן. מבחינת תכנות, כן, בהחלט שאפשר לעשות את זה. אני לא רואה פה משהו שהופך את זה ל"בלתי אפשרי". |
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
עיצוב - אוי ואבוי לי, הייתי בטוח שזה משהו שילד עם חודש נסיון בפוטושופ ותסביך Bold
![]() התכנות ? בסיסי ועלוב ! אני לא מאמין שהוא שילם 300 אלף דולר. אני מכיר את החברה וקיבלתי ממנה הצעות מחיר לאתר יותר מסובך והם לא עברו את ה80 אלף דולר. |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
העיצוב יפה, הפלאש מדהים!! שימו לב גם לintro
פלאש ברמה הזאת אני לא חושב שמישהו מהוסטס יכול לעשות. הניווט מעצבן מאוד ולא נוח, התכנות טוב אבל אין בו משהו מיוחד, העיצוב נשבר בפיירפוקס, דבר שאני שם לב שקיים אצל הרבה מחברות בניית האתרים הגדולות בארץ. לסיכום, אתר יפה אפילו מדהים (בעיקר באקספלורר) אבל לא שווה סכום כזה. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
אל תשכחו שחלק גדול מאוד מהסכום הזה הלך לשרתים הם קנו שרתי וידאו שעולים הרבה מאוד כסף
# 26 |
הוסטסניון
|
עשיתי תיכנות גדול מזה, סך הכל זה לא מסובך מקסימום הרבה עבודה.
|
![]() |
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מהה???!!! 300 אלף דולר?? אין מצב...
|
![]() |
![]() |
# 28 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
האתר נשבר בFF?
אוי ואווי שלא דואגים לדבר כזה אחרי ששילמו כ"כ הרבה כסף!
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
רק על הקליפ פתיחה הוא שילם כמעט 50 אלף.
ד"א קליפ מדהים. העיצוב והתכנות לא היו החלק המשמעותי בסכום הזה, אלה יותר הדברים שבאים בנוסף (כגון קליפים, תמונות מסויימות וכו') לדעתי, האתר יהיה מדהים ברגע שיסיימו להכניס תוכן והכל, עם כמה שאני שונא את בית"ר. |
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
כמה שאני אוהד של קבוצה יריבה
חייב לפרגן וזה 300 אלף דולר נטו על תיכנות ועיצוב כלומר הקמה, או גם שיווק פרסומי וכו'? התיכנות שם שווה את ה20,000$ בחברה ישראלית "גדולה" עם מוניטין |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|