|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
מבנה גרוע של האתר
חבל על הכסף.... |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
העיצוב עצמו יפה...הפלאש עוד יותר...אבל זה לא שווה תכסף!!! אולי 2000 שקל...5000 גג!!!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Fatal Error
|
האתר הזה האתר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, שווה כל שקל!
(אלעד שמפחד מגאידמק)
# 14 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לדעתי זה באמת אתר מאוד יפה...
העבודה של הפלאש פשוט מדהימה!
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אחד האתרים היותר מעצבנים וקשים לניווט. התפריט בצד שכל פעם נפתח ונסגר מעצבן מאוד. לחיצה על כפתור מסויים נניח "שחקנים" גוררת אחרי את טעינת העמוד ואני ביינתים רואה רק את הבאר שלהם - איטי, מציק ולא נוח .. ובכלל, מהעמוד הראשי הייתי מצפה למשהו אחר לגמרי ולא מדורים.
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
נתת קישור לאודות .. תן קישור לאתר הראשי... האודות סתם מכוער..
מה אתם משחקים אותה? שימו לב איך הפלאש משתנה כל הזמן.. על כל הפרטים הקטנים מאחור .. ואתם מקשקשים שזה שווה 5000 שקל? ושאתם יכולים לעשות את זה בעצמכם? תסתכלו בקטגוריות שחקנים.. מתקנים.. הכל מעוצב ומתוכנת נהדר.. חוץ מהאודות שנראה כמו איזה דף html . אתר מדהים .. לא רואים הרבה אתרים מושקעים כאלה.. הבעיה לדעתי שהפלאש משתנה יותר מדי ... זה נהיה מבולגן.. ואתה כבר לא יודע אחרי מה לעקוב.. אני לא אומר שזה אתר של 300 אלף דולר.. ובטח החברה הזאת התעשרה.. אבל אל תדאגו לו .. כל הקמפיינים הפרסומיים שיהיו באתר הזה יחזירו את ההשקעה.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
בטוח שהאתר הזה עלה 300 אלף דולר ? איפה ראיתה את זה ? לא יכול להיות שאתר כזה עולה כל כך יקר.
האתר בגודל כזה מקסימום עד 50 אלף שקל! |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
50 אלף שקל חברות לוקחות רק ה flash intro . האתר עמוס בהרבה מידע.. אתם לא מסתכלים על כל העיצובים והפרטים הקטנים.. פשוט נראה מצויין.. גם לתרגם את החדשות ואת האתר כולו לצרפתית , אנגלית ורוסית עולה כסף לא? מלא כסף.. עוד דבר.. הם נראה לי עיצבו את הלוגו החדש של ביתר.. שזה דבר שבטח שווה מלא כסף.. במיוחד אצל ארקדי.. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
את הלוגו לא הם עיצבו (אם אני זוכר נכון).
והאתר עלה כמו שאמרתי. כל פרט ופרט באתר הזה היה חייב להיות בדיוק כמו שארקדי רצה הוא פרפקציוניסט ואולי גם יודעים שיש לו כסף אז תפסו עליו טרמפ... בכל מקרה אלה המחירים בחברות הגדולות
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|