|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() שלום לכולם.
אתם מוזמנים לבקר באתר שפתחתי לא מזמן יחד עם עוד חבר. באתר אני מלמד פלאש בשיעורי וידאו ובעתיד יהיו שיעורים לתוכנות נוספות. תוכלו ללמוד מהבסיס ועד לשיעורי קריקטורה, עיצוב ובניית אתרים בפלאש. אני לא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי, רק להזמין אתכם להתרשם ממנו ואולי ללמוד משיעורי הוידאו. זה האתר: 4flasher.com מקווה לראות אתכם בקרוב. למנהל הפורום - אם הודעה זאת נוגדת את עקרונות הפורום אנא ידע אותי ואדאג להסירה או לערוך אותה. אני יוצא מנקודת הנחה שהנושא רלוונטי לפורום גרפיקה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד,
אבל מומלץ לכם לדעתי לשנות עיצוב.
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז מה? יש הרבה אתרים באותו נושא לא?
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בקשר לאתר...ממש יפה אהבתי תשם של הדומיין תיצירתיות באתר ממש יפה. בהצלחה. ![]() עריכה: אתר מושקע אחלה קריין. Last edited by d0rix; 18-07-06 at 12:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים...
ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם ![]() אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד.
אף אחד לא מכריח אותך לשלם אם לא נראה לך שזה ישתלם לך. מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לידעתך... אין לי שום מדריך בסיסי באתר שאני לקחתי עליו כסף! חס ושלום זה בכלל לא המטרה שלי ולאמיתות הדבר אתה מוזמן להכנס לאתר שלי... www.fla-p.com כנס תחת מדור חינמי ותראה בעצמך כמה מדריכים יש שמה כרגע פשוט בזמן זה אין לי זמן לעשות יותר מדריכים אני מתכוון לקחת תשלום רק על מדריכים שילמדו AS והנפשה מתקדמת יותר. וכן פעולות מקיפות. תראה אני לא אחד שיש לו עודף זמן פנוי.... ב"ה יש לי תואר ראשון ופסיכומטרי על הראש ועוד לימודים ונהיגה אז ככה שלא חסר לי מה לעשות... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
נכתב במקור על ידי uni
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים... ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני נכתב במקור ע"י דור: להעתיק ממך ? שאתה לוקח כסף על מדריכים ? פשוט ב-ו-ש-ה __________________ דור , עובד עם פלאש , ו Cjs SooN אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד. אף אחד לא מכריח אותך לשלם אם לא נראה לך שזה ישתלם לך. מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|