| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  | 
|  17-07-06, 16:21 | # 1 | |
| עסק רשום | ציטוט: 
 אתה יודע כמה שהם לא לקוחות רצו לזרום עם הגל בגלל זה ביקשנו קבלה הלקוח קיבל את מה שמגיע לו ופיצוי כאן אנחנו רואים את הנושא הזה כסגור | |
|  28-07-06, 13:54 | # 2 | |
| חבר חדש |   ציטוט: 
 התקשרת אליי נכון לפני שבוע ופתחת לי את השרת והשרת עבד. עשיתי ריסטרט לשרת והשרת לא חזר לעצמו. כלומר השרת לא עובד כבר שבוע . עכשיו התקשרתי 5 ימים רצופים כל יום לשרות הלקוחות שיעבירו לך הודעה שתפתח לי את השרת ולא חזרת אליי. זה היה לוקח לך 2 דקות לפתוח את השרת בחזרה. זה ממש לא נורמלי! אני לא מבין גלעד איך אתה לא נגעל מעצמך גלעד. סגרו את החברה וזהו . לך תנקה רחובות או משהוא לא יותר מזה . כסף אמרת לי עד שהחברה צריכה להוציא קבלה אנו נפקיד לך. כבר שבועיים עברו וסתם . בקיצור אתה סתם זיין מוח טוב. זה הביטוי הכי מתאים לך . אני מקווה שתומר יעשה לך הרבה נזק בתביעה שלו. שקרן ומוג לב שלא עונה לטלפונים. אלק הוא אומר לי בטלפון : "זה חשוב לי מאד שתדע שאנחנו לא בורחים מאחריות" אני מרחם עליך. אולי תסביר לנו למה אתה לא עונה טלפונים ולא חוזר לאנשים ? ואיפה הכסף שלי בחזרה ? איכסססס | |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |